2 aydır adsense kazançlarım ödenmiyor.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Alvi

Üye
Üye
12 Şub 2020
4
0
1
@Yusuf ERGİŞİ @DoğukanDemir @Cihat Özgen

Sayın yetkililer; Aşağıda linkini belirttiğim konuda ki problemi yaşadığımızı düşünüyorum. Yusuf bey ile son konuşmamızda incelemenin maksimum 3 ay süreceğini bildirmişti. 3 ayı geçti. Bize ilk yanıt verdiklerinde ise 30-45 günlük süreçten söz etmişlerdi. Adsense mail attığımızda aynı konu ile alakalı bilgi vermiyorlar otomatik cevap dışında. Sorunumuzu Yusuf beyin çözebileceğine inanıyoruz.

Daha önce Yusuf beyin çözüme kavuşturduğu konuyu araştırıp bulduk link aşağıdadır. İncelerseniz bize hak vereceksiniz. Ağustos ayından beri ödeme alamıyoruz.; Ödeme alamıyorum - AdSense Yardım

Hesaba dair ekran görüntüleri;
Ekli dosyayı görüntüle 819
Son durum nedir hocam ? 3 aydir bende odeme alamiyorum

SiberOyuncu

Üye
Üye
22 Mar 2020
2
0
1
benimde bir sorunum var

youtube kanalım var aylık 25 dolar gibi bir rakam geliyor

her hangi bir uyarı vs yok para kazanma açık videolarda reklamlar çıkıyor hala.

ama bu ay ödeme ayın 22 olduğu halde adsense ye yansımadı.. normalde her ay 14. gün yansıyordu..

tek aklıma gelen son video üzerinden 6 ay geçti.. 6 aydır video atmadım ondan olabilir mi. Ekli dosyayı görüntüle 1053

kanal youtube.com/siberoyuncu

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
benimde bir sorunum var

youtube kanalım var aylık 25 dolar gibi bir rakam geliyor

her hangi bir uyarı vs yok para kazanma açık videolarda reklamlar çıkıyor hala.

ama bu ay ödeme ayın 22 olduğu halde adsense ye yansımadı.. normalde her ay 14. gün yansıyordu..

tek aklıma gelen son video üzerinden 6 ay geçti.. 6 aydır video atmadım ondan olabilir mi. Ekli dosyayı görüntüle 1053

kanal youtube.com/siberoyuncu

6 ay icerik yayınlanmadıginda YouTube para kazanmayi kapatma hakkina sahip,sayfaniza baktim reklamlar dediğiniz gibi hala yayinlaniyor her hangi bir ihtar ile karsilassaniz reklamlar kaldirilirdi.Salgin nedeniyle süreç uzamış olabilir yakin tarihte yatar.

• Beğen
Tepkiler: SiberOyuncu