40$ Param var, 140 TL gösteriyor Çekemiyorum Lütfen Yardım !

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

veysbey

Üye
Üye
7 Eyl 2018
1
1
0
4 Defa Adsense formunda konu açtım kimse cevap vermedi :(
Arkadaşlar Youtube u bırakalı çok oldu. İçinde 40.48$ param vardı. Şuan 139 TRY gösteriyor. 250 TL civarı param olması lazım. Şuan hesabımı bırakalı çok olduğu için para kazanma özelliği devre dışı ama Sonuç olarak 250 TL den fazla param var ve bunu çekemiyorum yardımcı olur musunuz ? Yetkili birileri hesabı inceleyebilirsiniz lütfen yardım edin :/
adsense.jpg

Ayarlardan TRY olarak değiştirince 139 TRY gösteriyor. Şuan 40.48$ dolar 250 TL civarında yapıyor. Ödeme eşiği 250 TL. Paramı çekmek istiyorum yardımcı olun :/

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
4 Defa Adsense formunda konu açtım kimse cevap vermedi :(
Arkadaşlar Youtube u bırakalı çok oldu. İçinde 40.48$ param vardı. Şuan 139 TRY gösteriyor. 250 TL civarı param olması lazım. Şuan hesabımı bırakalı çok olduğu için para kazanma özelliği devre dışı ama Sonuç olarak 250 TL den fazla param var ve bunu çekemiyorum yardımcı olur musunuz ? Yetkili birileri hesabı inceleyebilirsiniz lütfen yardım edin :/
Ekli dosyayı görüntüle 46

Ayarlardan TRY olarak değiştirince 139 TRY gösteriyor. Şuan 40.48$ dolar 250 TL civarında yapıyor. Ödeme eşiği 250 TL. Paramı çekmek istiyorum yardımcı olun :/

Merhaba,

Youtube analytics üzerinde görmüş olduğunuz kazançlar adsense tarafına yansımadan ödeme yapılmamaktadır. O tarafta görünen kazançlar tahmini kazançlardır (tamamı sıfırlanada bilir, kesinleşip adsense tarafına yansıyadabilir). Adsense hesabınızın ödemeler sekmesini kontrol edebilir misiniz? O tarafa yansıyan herhangi bir tutar var mıdır? Bu arada bu tutarı henüz elde etmişseniz kesinleşme işlemi Ekim ayının 15 inden sonra görünür. Ancak Ağustos ayında elde etmişseniz Eylül ayının 15 inden sonra adsense hesabınıza yansır.

İyi dileklerimle