Admob Hesabı açma ve Silme

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

uars933

Üye
Üye
3 Şub 2021
1
0
1
Merhaba,

Admob hesabı oluşturmaya çalıştığımda ilk görselde yer alan hatayı aldım, biraz düşündükten sonra sistemi incelemek test hesabı oluşturduğumu hatırladım.
Test hesabını silmek için giriş yaptığımda silme kısmında " Hata oluştur. Lütfen sonra tekrar deneyin" Uyarı verdi. Mobilden denedim, çerezleri sildim ve başka bilgisayardan silmeyi denedim düzelmedi.

Google Pay ve Google ADS hesaplarımı kapattıktan sonra tekrar Admob girmeyi denediğimde üçüncü görselde yer alan hatayı aldım.

Birkaç sorum olacaktı.

1: Üçüncü görsele göre hesabım iptal oldu yeni hesap açabilir miyim?

2: Hesabım iptal olduysa birinci görselde hatayı aldığım hesabı nasıl tekrar kontrole gönderebilirim? Tekrar kontrole göndere yönelik bir şey bulamadım, dördünce görselde yer alan kontrol kopya hesap uyarısından öncede duruyordu.
Birince görselde daha fazla bilgiye tıkladığımda ödeme alanını doldurup gönderin diyor, o alanı ben daha önceden doldurdum bilgi güncellemesi yapsam bile tekrar kontrole gönder seçeneği yok.

3: Test amaçlı açtığım hesap hala aktifse nasıl silebilirim? Admob içerisinden silmeyi denediğimde birinci görselde ki hatayı alıyorum.

Teşekkürler
AdmobAktif.PNG AdmobSilme.PNG UUU.PNG
44.PNG