Admob Hesabım Kimlik Doğrulama Kısmı Bi Türlü Açılmıyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

demircash

Üye
Üye
10 Ağu 2024
4
0
1
Sayın yönetici ve moderatör arkadaslar ,
1-2 aydır ödeme eşiğini geçip banka doğrulaması yaptığım halde halen kimlik doğrulama açılmış değil. 1-2 defa geri bildirim göndermeme rağmen daha bi gelişme olmadı hiçbir şekilde. Nasıl açacağımı bilemiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler ☺️
IMG_5963.png

gugilabla

Gugıl Abla
Destek Ekibi
6 Ağu 2019
109
72
28
Ireland - Dublin
Sayın yönetici ve moderatör arkadaslar ,
1-2 aydır ödeme eşiğini geçip banka doğrulaması yaptığım halde halen kimlik doğrulama açılmış değil. 1-2 defa geri bildirim göndermeme rağmen daha bi gelişme olmadı hiçbir şekilde. Nasıl açacağımı bilemiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler ☺️
Ekli dosyayı görüntüle 2616
Selam,

Şu an işlem yapmanız gereken bir uyarı görünmüyor. Ne zaman kırmızı bir uyarı ile adsense/admob panelinizin en üstünde bir yazı görürseniz, o zaman kimlik doğrulaması için işlem yapmanız gerekecektir.

iyi günler

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
394
158
43
Bir ekleme yapmak istıyorum,kimlik doğrulama işlemi ilk başlarda istenmektedir, pin gelmiş sanırım çünkü ödeme eşiğine gelmişsiniz, kişisel bilgiler adsensenizde bulunmaktadır o kısma girip size sorulanları eklemeisiniz , yada google hesabı üzerinden bilgilerinizi güncelleyin

demircash

Üye
Üye
10 Ağu 2024
4
0
1
Bir ekleme yapmak istıyorum,kimlik doğrulama işlemi ilk başlarda istenmektedir, pin gelmiş sanırım çünkü ödeme eşiğine gelmişsiniz, kişisel bilgiler adsensenizde bulunmaktadır o kısma girip size sorulanları eklemeisiniz , yada google hesabı üzerinden bilgilerinizi güncelleyin
Merhaba hocam , herhangi bir kimlik girmedim admob hesabıma ve pin girilecek bir alanda mevcut değil şuan ama halen kimlik doğrulama kısmı açılmış değil fotoğraftaki gibi gözükmektedir.

demircash

Üye
Üye
10 Ağu 2024
4
0
1
@Must Leisure hocam durum halen aynı admob pin isteme kısmı da acılmadı yukardaki görsel halen aynı olduğu gibi devam ediyor.
2 aydır ödeme eşiğini geçmeme rağmen daha çekim yapılamadı pin isteyemedim ne yapacagım bilemiyorum

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
394
158
43
Admod da pin olayı yok ki,, adsense olmasın?