AdMob hesabınıza bağlı olan Google Ads hesabına erişiminiz yok.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

orhananilkara

Üye
Üye
8 Nis 2021
8
0
1
Merhaba AdSense Türkiye ekibi, AdMob hesabıma giriş yapamıyorum önceki zamanlarda farkına varmadan AdMob hesabıma bağlı olan AdWords hesabımı sildim sonra "AdMob hesabınıza bağlı olan Google Ads hesabına erişiminiz yok." hatası almaya başladım. AdSense hesabımda, Ads hesabımda yöneticiyim hesaplarım aktif kullanmaktayım ama Ads hesabımı sildim diye AdMob hesabımı neden kullanamıyorumve bana hangi Ads yayıncı numarasına ilişkilendirildiği bilgisi de yok, hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Acaba AdSense hesabımı silsem AdMob hesabımda otomatik silinirmi? Çünkü yayıncı kimlik numaraları aynı sonuçta. Yardımlarınızı bekliyorum

Saygılarımla, Orhan Anıl

Ekli dosyalar

• Başlıksız-1.jpg
    Başlıksız-1.jpg
    113.2 KB · Görüntüleme: 6

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
AdMob hesabınızı kapatma AdSense hesabınızı silemezsiniz normalde. Kapattığınız Ads hesabını geri açabiliyor musunuz? Şuradan AdMob ekibiyle iletişime geçebiliyor musunuz: Connexion : comptes Google

orhananilkara

Üye
Üye
8 Nis 2021
8
0
1
Merhaba Doğukan bey, Ads hesabım var ama sildiğim hesabı geri açamıyorum yeni bir kullanıcı numarasıyla hesap açtım sonuç yinede aynı. Yazdığınız siteden iletişime geçmeyi deneyeceğim inşallah olumlu sonuç olurum.

orhananilkara

Üye
Üye
8 Nis 2021
8
0
1
Merhaba Doğukan bey, Ads hesabım var ama sildiğim hesabı geri açamıyorum yeni bir kullanıcı numarasıyla hesap açtım sonuç yinede aynı. Yazdığınız siteden iletişime geçmeyi deneyeceğim inşallah olumlu sonuç olurum.
Yazdığınız siteye ileti gönderdim bu sabah şimdi girince hatırladım ve bu sorunu 2019 yılından beri düzelmeyen arkadaşlar var aynı sorun, ben şimdi Ads kullanmak istemediğim için AdMob hesabımı kullanamıyorum AdMob hesabımı kullanmadığım için de AdSense hesabımı kapatamıyorum bu sorun neden böyle AdMob, Ads ve AdSense bağımsız kullanamıyoruz.

orhananilkara

Üye
Üye
8 Nis 2021
8
0
1

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-04-09-10-43-08-728_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-04-09-10-43-08-728_com.android.chrome.jpg
    252.1 KB · Görüntüleme: 3

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul

orhananilkara

Üye
Üye
8 Nis 2021
8
0
1
Benim yazdığım link ne oluyor admob değil mi yazı yazılmıyor işte, burada konu açarken admob hesap sorunları vardı onu seçtim açtım konuyu

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
Eklediğiniz resimde dikkat ederseniz yalnızca Email seçeneği sunulmuş Bu direkt Google AdMob takımıyla iletişime geçmeniz içindir. Attığım topluluk linkinde Ask now butonuna tıklayıp sorunuzla alakalı İngilizce bir şekilde iletişime geçebilirsiiz AdMob ürün uzmanları veya topluluk üyeleri size yanıt verebilirler bu konuda. Ekran görüntüsünde Türkçe yazanları İngilizce olarak konu üstünde paylaşmanız iyi olacaktır ayrıca.

orhananilkara

Üye
Üye
8 Nis 2021
8
0
1
Dediğiniz sayfa çalışmıyor geçen gün açtığım konuda yine böyle link atıldı buraya form yaz diye ama sayfada formu gönderirken hata veriyor, 2019 yılında birisi daha böyle konu açmış daha aynı sorun devam ediyor

Doğukan Demir

Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul