Adres Değiştirme

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

relips

Üye
Üye
14 May 2024
3
0
1
Merhaba,
Yaklaşık bir ay önce adres doğrulama pini istemiştim fakat pin henüz gelmedi. Yeni öğrendiğim bir bilgiye göre adresimi yanlış yazmışım, daha doğrusu benden istenilen formatta yazmamışım. Şimdi adresimi değiştirip doğru formatta yazmalı mıyım? Eğer adres değiştirme yaparsam sürecin yeniden başlayacağına dair birkaç yazı okudum. Fakat doğru formatta yazmazsam adresime ulaşma ihtimali hiç yok anladığım kadarıyla. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Moderatör
10 Nis 2018
2,371
1,436
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,
Yaklaşık bir ay önce adres doğrulama pini istemiştim fakat pin henüz gelmedi. Yeni öğrendiğim bir bilgiye göre adresimi yanlış yazmışım, daha doğrusu benden istenilen formatta yazmamışım. Şimdi adresimi değiştirip doğru formatta yazmalı mıyım? Eğer adres değiştirme yaparsam sürecin yeniden başlayacağına dair birkaç yazı okudum. Fakat doğru formatta yazmazsam adresime ulaşma ihtimali hiç yok anladığım kadarıyla. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba,

PIN mektubunuzun hiç bir şekilde ulaşmaması durumunda, PIN gönderme süreci tamamlandığında sizden (AdSense tarafına girdiğiniz adresi teyit için) ikamet belgeniz yada üzerinde adresinizin göründüğü adınıza düzenlenmiş bir fatura görseli istenir. Bahse konu evraktaki adres ile sizin AdSense tarafına girmiş olduğunuz adres karşılaştırılır. Uyum sağlamazsa doğrulama işlemi yapılmaz. Sizin yapmanız gereken, resmi ikamet adresinizi doğru bir şekilde sisteme güncelleme yapmanızdır. Evet süreç yeniden başlar belki ama doğru sonuç için adım atmış olursunuz.

İyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure

relips

Üye
Üye
14 May 2024
3
0
1
Sadece fatura görseli mi? Yoksa banka ekstresi gibi şeyler de gösterebilir miyim? Adresime benim adıma gelen bir fatura bulunmamakta. Aile evinde yaşadığım için.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
422
170
43
Üzerinde ev adresi olan herhangi bir fatura olabilir , yada aşağıda paylaşacağım ekran görüntülerinden adresinizi yeniden güncelleyebilirsiniz, adsensenize girip resimdeki yerlere tıklayarak adresinizi düzenleyin

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    54.7 KB · Görüntüleme: 5
  • 2.jpg
    2.jpg
    45.9 KB · Görüntüleme: 4

relips

Üye
Üye
14 May 2024
3
0
1
Adresimi düzenledim. Fakat sormak istediğim şey faturanın benim adıma mı düzenlenmiş olması gerekiyor? Dediğim gibi eve benim adıma hiçbir fatura gelmiyor.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
422
170
43
sizden istenilen formatda gönderin ve açıklama kısmında ,ailenizle beraber yaşadığınız için faturanın Anne yada babanızın adına olduğunu belirtin