Adresinizi doğrulamadığınız için ödemeleriniz şu anda duraklatılmıştır.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mhmmdsfr

Üye
Üye
3 Eki 2018
3
1
3
Ankara
muhammedsefer.com.tr
Merhabalar ekteki resimde yer alan adres Sincan/ANKARA fakat ben buradan taşındım ve her hangi bir pin talebinde bulunmadım bir bakayım dedim adsenseye ve eski adresime gitmiş adresimi güncelledim şimdi bu pin yeni adresime mi gelir eski adresime mi gider ?
Screenshot_3.jpg

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Selam
İlk pin taşınmadan önceki adresinize gönderilir, 1 ay sonra yeni pin isteme ekranı gelir. Adresinizi güncellediğiniz için 2. pin istediğinizde yeni adresinize gelir.

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
Merhabalar ekteki resimde yer alan adres Sincan/ANKARA fakat ben buradan taşındım ve her hangi bir pin talebinde bulunmadım bir bakayım dedim adsenseye ve eski adresime gitmiş adresimi güncelledim şimdi bu pin yeni adresime mi gelir eski adresime mi gider ?
Ekli dosyayı görüntüle 213
Merhabalar @CetinbasCihat arkadaşımın söyledikleri çok doğru, müsadesiyle bende eklemek isterim.
Pin kodunuz size ulaşmadıysa alttakı sayfadan belge gönderip doğrulama yapabilirsiniz.
Adres doğrulamayla ilgili sorunları giderme (PIN) - AdSense Yardım
3 defa Pin istediyseniz ve üzerinden 4 hafta geçdiyse ve buna rağmen hala pin elinize ulaşmadıysa alttakı belirtdiğim sorun gidericiyi
deneyin
Personal Identification Number (PIN) - AdSense Help
Eğer adım adım soruları yanıtladığınız halde form başa dönerse form gönderme kriterlerini henüz karşılamıyorusnuz büyük ihtimal. Örneğin üçüncü Pin kodunun size gönderilmesi ardından 1 ay geçmemiştir.

-Ek olarak söylemek isterimki, eğer 3-cü pini istemeniz üzerinden 4 hafta geçmeden manuel doğrulama için formu doldurup gönderirseniz, manuel doğrulama yapılmaz, pin süreniz 3 aya kadar uzatılır.

Teşekkürler
En içden iyi dileklerimle

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat