Adsense Başvuru durumuma onay vermedi ?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

sislerr

Üye
Üye
19 Eyl 2020
11
3
3
Merhabalar,

Olayı kısaca ozetlemek istiyorum. Öncesinden su bilgiyi vereyim daha once reklamlarımı izlediğim için adsense hesabımı devre dısı bırakmsıtı. ben de yeni bir youtube kanalı actım. videolarımın hepsini yeniden olusturdum. gerekli kosulları sagladım ve tekrar basvurumu yaptım. bugun adsense hesabımı olusturmamı ıstedı. kız arkadasımın ismini ve onun ev adresıni girdim. adsense bana onay vermediğine dair bugun mail gönderdi. acaba neden boyle yaptılar ? net bir acıklama yine yok?
acaba sunlardan dolayı olabilir mi ?
ilk kanalımın mail adresi örneğin aaaaaaa@gmail.com ise, yeni actıgım kanalın mail adresi ise : aaaaaa2@gmail.com yani benzer mail adresleri gibi.
ya da sonuc olarak aynı IP kullanılması.
bununla birlikte para kazanmaya tıkladıgımda hala adsense hesabı için işlem devam ediyor diyor.
ben ne yapmalıyım? yine o kadar emeğim boşa mı gitti. ?
yardımlarınızı rica ediyorum.
pub-7984745513176151

Ekli dosyalar

• 421421421.png
    421421421.png
    79.1 KB · Görüntüleme: 3
  • Üzgüldüm
Tepkiler: halil

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

Olayı kısaca ozetlemek istiyorum. Öncesinden su bilgiyi vereyim daha once reklamlarımı izlediğim için adsense hesabımı devre dısı bırakmsıtı. ben de yeni bir youtube kanalı actım. videolarımın hepsini yeniden olusturdum. gerekli kosulları sagladım ve tekrar basvurumu yaptım. bugun adsense hesabımı olusturmamı ıstedı. kız arkadasımın ismini ve onun ev adresıni girdim. adsense bana onay vermediğine dair bugun mail gönderdi. acaba neden boyle yaptılar ? net bir acıklama yine yok?
acaba sunlardan dolayı olabilir mi ?
ilk kanalımın mail adresi örneğin aaaaaaa@gmail.com ise, yeni actıgım kanalın mail adresi ise : aaaaaa2@gmail.com yani benzer mail adresleri gibi.
ya da sonuc olarak aynı IP kullanılması.
bununla birlikte para kazanmaya tıkladıgımda hala adsense hesabı için işlem devam ediyor diyor.
ben ne yapmalıyım? yine o kadar emeğim boşa mı gitti. ?
yardımlarınızı rica ediyorum.
pub-7984745513176151
Merhaba,

Reklamlarınızı izlediğiniz için hesabınız devre dışı bırakılmaz. Tabiki kontrol için videolarınızı izleyecek ve kontrol sağlayacaksınız. Ancak reklamlarınıza tıkladığınız tespit edildiğinde hesabınız devre dışı bırakılır. Bu işlemi bir kere deneme amaçlı dahi yapsanız kabul edilemez.

Şimdi yaptığınız işleme gelince ise,

Yakınınız/arkadaşınız adına açtığınız hesabı:

- Farklı bir cihaz kullanarak
- Farklı bir internet üzerinden
- Daha önce hiç adsense işlemlerinde kullanılmamış bir telefonla doğrulama yaparak
- Daha önce adsense ile hiç ilişkisi olmamış bir yakınınız adına açtığınız eposta hesabı ile başvuru göndermeniz gerekirdi.

Bu işlemleri yaparken tüm sorumluluk yakınınıza ait olur. Sanırım size ikinci bir iş çıkıyor.

Youtube kanalınız için oluşturacağınız eposta adının bir öneminin olmadığını vurgulamak isterim, önemli olan eposta adresi değil (kullanıcılar onu görmez) kanalınıza verdiğiniz isimdir.

İçerikleriniz (videolarınız politikalara uygun mudur?) youtube politikalarına uygun değilse sorun ondan da kaynaklanmış olabilir.

Kanalınızın para kazanma sekmesinde adsense hesabı değiştir sekmesi işleme açık mıdır? Açıksa ve içerikleriniz politikalara uygunsa (tekrarlayan içerikler yada telif hakkıyla korunan metaryaller yoksa) bir yakınınız adına yukarıda saydığım maddelere uyarak yeni bir hesap oluşturun. Bu işlemi (başvuruyu) youtube para kazanma sekmesi üzerinden yapın.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: sislerr

sislerr

Üye
Üye
19 Eyl 2020
11
3
3
merhabalar, cevabınız için cok tesekkür ederim. Suan için hala " adsense basvuru durumu devam ediyor " diyor. mail ile oglen donmelerine ragmen, hala burada bu sekılde yazıyor. Bu arada aldıgım mail adresdeki telefon numaramı da maalesef eski numaram ile aynı. Şimdi değiştirdim. BAkalım, dedıgınız gıbı yapacagım. umarım belirtmiş oldugunuz o sekme cıkar ve yenıden adsense'den yeni bir mail adresi ile hesap alabilir ve onay alabilirim. Yardımlarınız için tesekkurler, duruma gore size bilgi vereceğim. İyi çalışmalar.

sislerr

Üye
Üye
19 Eyl 2020
11
3
3
Yusuf Bey Merhaba,
Adsense 3. kez basvurumu kabul etmedi. Neden etmediğine dair net bir bilgi yok. Şimdi yine tekrardan basvurumu yaptım. Önerilerinizi öncelikle uygulamaya çalıştım. Maalesef para kazanma sekmesinde adsense hesabını değiştir gibi bir buton yok. Hata şeklinde bir uyarı geliyor. Sizce bu boyle devam eder ve bu sekılde olumsuz donüşler devam eder mi ? Nasıl bir yol izleyeyim sizce ?

(Bir de benim anlamadım 3 sene önce acmıs oldugum bir kanalın adsense hesabı da kendı adım üzerine ve oradaki hesabımda bir sıkıntı gozukmuyor. Muhtemelen benım adım soyadım banka bilg vs kara listeye alındı, neden oradaki hesabı da askıya almadılar ? Bu durum da ilgincime gitti.

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim,
İyi çalışmalar diliyorum..