adsense hesabı asla onaylanmıyor gereksinimleri karşılanmasına ragmen

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Fukoti

Üye
Üye
27 Eki 2024
2
0
1
Öncelikle selamlar bakın en azından 10 12 kere defa şu sıkıntıyla karşılaştım her başvurumda red yiyorum bütün verdiği gereksinimleri herşeyi karşılıyorum fakat bana sürekli bir red cevabı geliyor komik olan bana bunun nedeninide söylemiyorlar ne yapacagımı bile bilmiyorum politika karşılamıyor diyor yani eğer ki karşılamasa bana neden youtube partner programına katıldın başvurabilirsin diye 1000 abone olduktan sonra mesaj atıyor gerçekten çok komik ve anlamsız yani lütfen yaşayan ve bu durumdan kurtulan birisi bana yardımcı olsun çıkamıyorum işin içinden acxzxzzx.png kabul.png vvvv.png

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
426
180
43
Sorunun sizin adsense de olup olmadığını anlamak için , para kazanması açık olan onaylı bir adsense sahıbı var ise ( bu yakın biri yada arkadaşınız olsun ,ieride sorun yaşamayın),onunla görüşün sizi kanalınıza da o adrese bağlamaya çalışsın eğer bağlandı ise sorun sizde demektir, adresler kısmını adsense üzerinden değilde , google hesabınızda bulunan adres bölümüne ekleyin , bazı durumlarda burada ki adres ve güncel bilgiler eklenmemiş yada tamamlanmamış ise , adsensenizde politik kurallar oluşur
,