https://support.google.com/adsense/thread/18000058?hl=tr
E Euphrates Üye Üye 20 Eyl 2019 13 9 3 31 Eki 2019 #1 ÖDEMEM YAPILMADI - Google AdSense Topluluğu support.google.com
Yusuf ERGİŞİ Google Diamond Product Expert Yönetici Geliştirici Moderatör SEO Uzmanı Webmaster Yazar ve Eleştirmen 10 Nis 2018 2,395 1,457 113 Ankara adsenseturkiye.com.tr 31 Eki 2019 #2 Euphrates' Alıntı: ÖDEMEM YAPILMADI - Google AdSense Topluluğu support.google.com Genişletmek için tıkla ... @Euphrates selam, Yayıncı kimlik numaranızı ve eposta adresinizi açmış olduğunuz konu başlığı altından iletmenizi rica ediyorum.
Euphrates' Alıntı: ÖDEMEM YAPILMADI - Google AdSense Topluluğu support.google.com Genişletmek için tıkla ... @Euphrates selam, Yayıncı kimlik numaranızı ve eposta adresinizi açmış olduğunuz konu başlığı altından iletmenizi rica ediyorum.
E Euphrates Üye Üye 20 Eyl 2019 13 9 3 31 Eki 2019 #3 Yusuf ERGİŞİ' Alıntı: @Euphrates selam, Yayıncı kimlik numaranızı ve eposta adresinizi açmış olduğunuz konu başlığı altından iletmenizi rica ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Adsense hesabım çalındı - AdSense Yardım bu konuda hepsini belirtmiştim.
Yusuf ERGİŞİ' Alıntı: @Euphrates selam, Yayıncı kimlik numaranızı ve eposta adresinizi açmış olduğunuz konu başlığı altından iletmenizi rica ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Adsense hesabım çalındı - AdSense Yardım bu konuda hepsini belirtmiştim.
Yusuf ERGİŞİ Google Diamond Product Expert Yönetici Geliştirici Moderatör SEO Uzmanı Webmaster Yazar ve Eleştirmen 10 Nis 2018 2,395 1,457 113 Ankara adsenseturkiye.com.tr 31 Eki 2019 #4 Euphrates' Alıntı: Adsense hesabım çalındı - AdSense Yardım bu konuda hepsini belirtmiştim. Genişletmek için tıkla ... Konuyu buldum, teşekkürler İlgili birime tekrar ilettim, ödemeler ekibinden gelecek cevabı sizinle paylaşacağım. Tepkiler: fahrisancakli
Euphrates' Alıntı: Adsense hesabım çalındı - AdSense Yardım bu konuda hepsini belirtmiştim. Genişletmek için tıkla ... Konuyu buldum, teşekkürler İlgili birime tekrar ilettim, ödemeler ekibinden gelecek cevabı sizinle paylaşacağım.
E Euphrates Üye Üye 20 Eyl 2019 13 9 3 31 Eki 2019 #5 Yusuf ERGİŞİ' Alıntı: Konuyu buldum, teşekkürler İlgili birime tekrar ilettim, ödemeler ekibinden gelecek cevabı sizinle paylaşacağım. Genişletmek için tıkla ... Çok saolun, inşallah kısa zamanda dönerler Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ
Yusuf ERGİŞİ' Alıntı: Konuyu buldum, teşekkürler İlgili birime tekrar ilettim, ödemeler ekibinden gelecek cevabı sizinle paylaşacağım. Genişletmek için tıkla ... Çok saolun, inşallah kısa zamanda dönerler
E Euphrates Üye Üye 20 Eyl 2019 13 9 3 6 Kas 2019 #6 Euphrates' Alıntı: Çok saolun, inşallah kısa zamanda dönerler Genişletmek için tıkla ... Gelişme var mı acaba ?
Euphrates' Alıntı: Çok saolun, inşallah kısa zamanda dönerler Genişletmek için tıkla ... Gelişme var mı acaba ?
E Euphrates Üye Üye 20 Eyl 2019 13 9 3 22 Kas 2019 #7 Yusuf ERGİŞİ' Alıntı: Konuyu buldum, teşekkürler İlgili birime tekrar ilettim, ödemeler ekibinden gelecek cevabı sizinle paylaşacağım. Genişletmek için tıkla ... 22 gün geçti ama hala bir cevap alamadık, bu ödeme dönemide geldi bir cevap geldimi ?
Yusuf ERGİŞİ' Alıntı: Konuyu buldum, teşekkürler İlgili birime tekrar ilettim, ödemeler ekibinden gelecek cevabı sizinle paylaşacağım. Genişletmek için tıkla ... 22 gün geçti ama hala bir cevap alamadık, bu ödeme dönemide geldi bir cevap geldimi ?