Merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda yeniyim, hali hazırda 8000 saatlik izlenmesi olan bir kanalım var tertemiz bir adsense açtım eşimin adına. istisna belgesi aldım sonra onunla gidip bankaya sosyal içerik diye 20/b hesabımı aldım tekrar vergi dairesine bildirdim onaylandı . adsen tarafında herşey eşimin adına adsense hesabını youtube üzerinden oluşturdum , ilişkilendirmeyi değiştir diyip eşimin adsense hesabını girdim . youtube kanalımda hesap bölümünde hiç bir şey yok kanalımda bir tane telif hakkı olan video var ama kaldırma talebi yok kullanılmaya izin veriliyor ibaresi var zaten bir türlü onay vermiyoru gelen red cevabı ise şu
Yakın zamanda AdSense'ten hesabınızın durumu hakkında bir e-posta almış olabilirsiniz. Etkin bir AdSense hesabı olmadan YouTube'da para kazanamazsınız. |
Sorunun ne olduğunu öğrenmek için gelen kutunuzda "adsense-noreply@google.com" e-posta adresini aratın. AdSense hesabınızı ayarlamayla ilgili talimatları burada bulabilirsiniz. Sık karşılaşılan sorunlardan bazıları: |
|
AdSense'te onay ve ilişkilendirme işlemi birkaç gün sürebilir. ama zaten 1 adet benim adıma değilki anlayamıyorum lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim |