Adsense hesabım sürekli aynı sebeple reddediliyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Hakan

Üye
Üye
4 Kas 2018
1
1
3
İstanbul
google.com
Merhabalar aynı soruyu Adsense Türkiye forumunda da yazdım buraya da sormak istedim.

Adsense hesabım Youtube barındırma hesabı. Daha önce Youtube üzerinden para kazanabiliyordum ama hiç ödeme alamadım. 120 TL hesabımda kaldı. Sıfır adsense hesabı açmak yerine 1 aylık sitemi var olan hesabıma eklemeye çalışıyorum.
Bu sebeple Adsense için defalarca başvuru yaptım. Her seferinde "Sitede Bazı Politika İhlalleri Saptadık" uyarısı alıyorum. Belirtilen politika ihlallerinden hiçbiri sitemde bulunmuyor ve herhangi bir detayda verilmiyor. Hangi sayfadan kaynaklanıyor bu politika ihlali nereden öğrenebiliriz?

Forumlarda araştırdığım bütün talimatları uyguladım.
Site 1 ay önce kuruldu.
Wordpress kullanıyorum sitede.
Sitede boş kategori yok.
Fazladan boş etiket kullanımı yok.
Makalelerin hepsi özgün ve pek çoğu 300 kelime üzerinde.
Sayfalar mobil uyumlu
Günlük 5-10 hit alıyor, 31 ayrı makale var ve site hitleri son 2-3 gündür yükselişe geçti.

Her reddedildiğinde araştırma yapıp düzeltmeler yaptım fakat nedense hep aynı sebeple kabul edilmiyor.
Nerede hata yapıyorum? Yardımcı olabilecek varsa linki yollayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

BLOGGERKODCU

Üye
Üye
29 Eki 2018
9
6
0
Uzay
bloggerkodcu.blogspot.com
BENDE DE AYNI SORUN VAR

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar,

Hesap yükseltme işlemiaşamalarını adım adım takip ederek yaptığınız işlemlerde site.com gibi URL kullanıldığında sitenizin en az 2 ay, xyz.blogspot.com.tr gibi URL lerde ise en az 6 ay yayında olma ve sürdürülebilir bir yapıda, kullanıcılara değer katan tamamen özgün içeriklerle, iyi bir organik trafiğinizin olması istenmektedir. Yaşadığınız bu durum karşısında bahse konu süreyi tamamladığınız halde sonuç alamıyorsanız içeriklerinizin politikalara uygunluğunu detaylı bir şekilde kontrol ettikten sonra bize tekrar bilgi iletin. Siz bilgi ilettikten sonra tek tek, sayfa sayfa birlikte kontrollerini yapalım.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan