Adsense hesabıma her ay para yatıyor ama raporlarda günlük kazancı göremiyorum?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

enestanir

Üye
Üye
24 Haz 2019
3
2
1
Merhabalar, geçen sene kapanan bir YT kanalıma bağlı olan adsense hesabı vardı, bu hesapta varsıyalan raporlardan günlük tıklanma ve kazançlarımı görebiliyordum, bu hesabı yeni açtığım kanala bağladım, her ay düzenli para yatmasına rağmen günlük raporları göremiyorum, ilgilenir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar, geçen sene kapanan bir YT kanalıma bağlı olan adsense hesabı vardı, bu hesapta varsıyalan raporlardan günlük tıklanma ve kazançlarımı görebiliyordum, bu hesabı yeni açtığım kanala bağladım, her ay düzenli para yatmasına rağmen günlük raporları göremiyorum, ilgilenir misiniz?

@enestanir Merhaba,

Geç cevap ilettiğim için lütfen kusura bakmayın, çok yoğunluk nedeniyle böyle bir durum yaşıyoruz. Çok eskilerden evet Adsense ile Youtube metrikleri bir kaç gün gecikmeli de olsa, adsense raporlarda gözüküyordu. Şimdi ise, youtube metriklerinizi sadece Youtube Analytics üzerinden takip edebiliyorsunuz.

AdSense'teki diğer raporlar (ör. performans raporları) YouTube kazançlarınızı içermez. Günlük tahmini kazançlar da dahil olmak üzere ayrıntılı YouTube finansal performansınızı görüntülemek için lütfen YouTube Analytics'i kullanın.