Adsense Hesabınız Devre Dışı Bırakıldı - Bilgilendim

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Bilgilendim

Üye
Üye
10 Kas 2022
3
0
1
www.bilgilendim.com
Youtube 'da kanalım var. Adsense hesabım devre dışı bırakıldığı ile ilgili mail geldi. Aşağıda belirtilen adresten gelen mailde de şundan ya da bundan diye net bir şey söylemiyor. Hesap devre dışı bırakılmadan önce forum sitesinde ve web sitemdeki bir açıktan dolayı benim bilgim dışında yayın eklemişlerdi. Gördüklerimi hemen kaldırıyordum. Sonradan gelen güncelleme ile bu açıklar kapatıldı ama hesabım bir kere devre dışı bırakılmış. Kapatılma tam sebebini öğrenmem mümkün müdür? ve Youtube 'da ki adsense bağlantısını kaldırmam mümkün müdür?

selcuk@cakirca.net ve cakircanet@gmail.com adsense hesabında kullandığım mail adresim.

Geçersiz tıklama etkinliği veya politikalara bağlı diğer sebeplerden dolayı ilişkili AdSense hesabınız devre dışı bırakıldı. Size adsense-noreply@google.com adresinden gönderilen son e-postadan daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

ElnurMemmednebiyev

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Eki 2022
6
8
3
Merhaba Bilgilendim

Adsense hesabınızın kapatılma nedenini açıklayan e postanın ekran görüntüsünü bizimle paylaşsaydınız size daha detaylı bilgi vere bilirdik. Evet Youtube kanalınızı Adsense hesabından ayıra bilir ve başka bir adsense hesabına bağlaya bilirsiniz.

Bilgilendim

Üye
Üye
10 Kas 2022
3
0
1
www.bilgilendim.com
Merhaba Bilgilendim

Adsense hesabınızın kapatılma nedenini açıklayan e postanın ekran görüntüsünü bizimle paylaşsaydınız size daha detaylı bilgi vere bilirdik. Evet Youtube kanalınızı Adsense hesabından ayıra bilir ve başka bir adsense hesabına bağlaya bilirsiniz.
Youtube kanalımdaki şuan bağlı olan Adsense hesabını nasıl ayırabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Youtube kanalımdaki şuan bağlı olan Adsense hesabını nasıl ayırabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba,

Politika ihlali nedeniyle hesapları durdurulan, iptal edilen yada askıya alınan kullanıcılar Youtube kanallarını farklı bir Adsense hesabı için kullanamazlar.

Yeniden Youtube kanalı oluşturmalı ve diğer kanal içindeki eserlerini yeni kanala taşıdıktan sonra, abonelerine duyuru yaparak diğer kanaldaki abonelerini tekrar yeni kanala taşımalıdırlar.

Bunu yaparken Adsense hesabınız sizin adınıza ve politika ihlali nedeniyle kapatılmış ise, kendi adınıza yeni bir adsense hesabı oluşturamayacağınızı üzülerek hatırlatmak durumundayım.

Bu işlemleri bir yakınınız adına yapabilirsiniz, ancak tüm sorumluluk yakınınıza ait olur.

İyi dileklerimle