Adsense kazanç

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

kpmedya

Üye
Üye
5 Ağu 2021
20
10
3
Merhaba son 3 4 gündür hesabım kazanç almıyor günlük ve dün kü kazanç hep 0 TL gösteriyor ayrıntılar fotoda yardımcı olabilirmisiniz

Ekli dosyalar

• 51C33907-1755-4C9B-9CB9-98CB858FD9A9.jpeg
    51C33907-1755-4C9B-9CB9-98CB858FD9A9.jpeg
    40.9 KB · Görüntüleme: 17

GoogleSense

Destek Ekibi
Destek Ekibi
21 Ocak 2021
32
17
8
İzmit
Merhaba son 3 4 gündür hesabım kazanç almıyor günlük ve dün kü kazanç hep 0 TL gösteriyor ayrıntılar fotoda yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba @kpmedya,

Adsense hesabınıza herhangi bir yaptırım uygulanmadıysa, genellikle bu durum geçicidir. Bu süreçte kazanç elde ettiyseniz, kazancınızın kesinleşme sürecinde hesabınıza yansıyacaktır.

Saygılarımla.

kpmedya

Üye
Üye
5 Ağu 2021
20
10
3
@GoogleSense merhaba suan bir yaptırım yok sadece politika merkezinde fotodaki gibi sorunlar cıkıyor onuda nasıl çözeceğimi bilmediğimden dolayı oyle duruyor tesekürler Adsız.png

Baki

Üye
Üye
7 Şub 2022
2
0
1
merhaba bende bu ara çok sık sahte dmca bildirimi alıyorum . web sitem yaklaşık 1 yıldır faliyet göstermektedir 3 ay önce açılan bir web sitesi içeriklerim almış ve siitesine eklemiş şimdi o web sitesi bana dmca gönderiyor. bu konu hakkında google ile nasıl iletişime geçebilirim ?

GoogleSense

Destek Ekibi
Destek Ekibi
21 Ocak 2021
32
17
8
İzmit
@GoogleSense merhaba suan bir yaptırım yok sadece politika merkezinde fotodaki gibi sorunlar cıkıyor onuda nasıl çözeceğimi bilmediğimden dolayı oyle duruyor tesekürler Ekli dosyayı görüntüle 2305
Bu sorunun çözümü için geçmişte forumumuzda konu açılmış ve destek ekibinden arkadaşımız çözüm yöntemleri sunmuş, belki yardımcı olabilir.
Buradan ulaşabilirsiniz,

GoogleSense

Destek Ekibi
Destek Ekibi
21 Ocak 2021
32
17
8
İzmit
merhaba bende bu ara çok sık sahte dmca bildirimi alıyorum . web sitem yaklaşık 1 yıldır faliyet göstermektedir 3 ay önce açılan bir web sitesi içeriklerim almış ve siitesine eklemiş şimdi o web sitesi bana dmca gönderiyor. bu konu hakkında google ile nasıl iletişime geçebilirim ?
Merhaba, @Baki ,
Konuyu yanlış başlık altına açtığınızı belirteyim. Google'a, karşı tarafın içeriği kaldırması için bir bildirim gönderemezsiniz. Bunu yapabileceğiniz DMCA Protection & Takedown Services : Free Dashboard Access gibi firmalar bulunmaktadır. Ancak sizin içeriğinizi izinsiz kullananları arama sonuçlarından kaldırması için buradan Google'a Search Console üzerinden şikayet bildirimde bulunabilirsiniz.

Baki

Üye
Üye
7 Şub 2022
2
0
1
merhaba demek istediğim şey şu , içeriklerimi kopyalayan web sitesi kopyaladığı içerikler ile bana dmca şikayetinde bulunuyor. bunun önüne nasıl geçeceğim. web sitemin adsense politikalar bölümünde 50 den fazla reklam kısıtlaması var. telif hakkı bildirimi var.

GoogleSense

Destek Ekibi
Destek Ekibi
21 Ocak 2021
32
17
8
İzmit
merhaba demek istediğim şey şu , içeriklerimi kopyalayan web sitesi kopyaladığı içerikler ile bana dmca şikayetinde bulunuyor. bunun önüne nasıl geçeceğim. web sitemin adsense politikalar bölümünde 50 den fazla reklam kısıtlaması var. telif hakkı bildirimi var.
Tekrar Merhaba @Baki,

Söylemek istediğinizi kesinlikle anladım. Benim söylemek istediğim ise şöyledir, bu gibi durumlarda bilişim veya internet avukatları eşliğinde harekete geçilebilir, yani konu yargıya taşınabilir. Konu yargıya taşınmadan önce karşı telif bildiriminizi avukatınız veya telif hakkınızı koruyan şirketiniz üzerinden yapabilirsiniz. Eğer içerikler sizden kopyalanan içeriklerse, karşı taraf yargı yoluna gitmekten çekinecektir. Bu konu bilişim veya internet avukatlarının uzmanlık alanına girdiği için ayrıntılı bilgiyi onlardan temin edebilirsiniz. Dilerseniz DMCA Protection & Takedown Services : Free Dashboard Access gibi global ölçekte çalışan firmalar da var. Umarım bu sorun yakın zamanda çözüme kavuşur.

Saygılarımla.