AdSense onay sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Risk

Üye
Üye
7 Ağu 2018
10
14
3
Merhaba, Usa AdSense hesabı açtık ancak oradaki banka hesabımı maliyetleri sebebiyle kapatmadan ötürü ödemeleri alamaz oldum ve Google account u tüm ürünlerle sildim birleşik krallık banka hesabım mevcut , iptal etmeme rağmen birleşik kralıktan AdSense başvurusu yaptığımda zaten bir AdSense hesabınız var uyarısı veriyor . Ancak ben hesabı tüm ürünlerle birlikte kaldırdım . Sorunu nasıl giderebiliriz ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba, Usa AdSense hesabı açtık ancak oradaki banka hesabımı maliyetleri sebebiyle kapatmadan ötürü ödemeleri alamaz oldum ve Google account u tüm ürünlerle sildim birleşik krallık banka hesabım mevcut , iptal etmeme rağmen birleşik kralıktan AdSense başvurusu yaptığımda zaten bir AdSense hesabınız var uyarısı veriyor . Ancak ben hesabı tüm ürünlerle birlikte kaldırdım . Sorunu nasıl giderebiliriz ?

@Risk selam,

Google account unuzu silmeden önce adsense hesabınızı iptal etmiş miydiniz? Şu durumda iptal etmeden tüm ürünleri silmiş iseniz (adsense silinmeme ihtimali var) iptali konusunda talep açılması gerekiyor. Şu durumda özel ileti yoluyla iptal edilmesini istediğiniz hesaba (sildiğiniz hesap) ait eposta adresinizi ve yayıncı kimlik numaranızı, ayrıca kullanmak istediğiniz hesaba ait eposta adresiniz ve yayıncı kimlik numaranızı iletmenizi rica ediyorum. Şu aralar adsense tarafında oldukça yoğun bir çalışma mevcut ve bir çok kullanıcının hem bu şekilde ve hemde sistemsel olarak karşılaşmış olduğu hesap çakışma problemlerini gidermekte güçlük çekiyoruz. Siz bahse konu bilgileri iletin, bir boşluk yakaladığımızda ilgilenilmesi için açacağımız talebi takip edelim.

İyi dileklerimle