Banka Hesabımı Kurumsal Olarak Güncelledim, Ödeme Alamıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

zekibey

Üye
Üye
8 Mar 2021
5
1
1
Vergisel sebeplerle, adsense hesabımda tanımlı olan bireysel banka hesabımı, şirket hesabım olarak güncelledim.
test ödemesi geldi, sorunsuz bir şekilde girdim ve hesap bilgilerim onaylandı.
Fakat şubat 22-25'i arasında gelmesi beklenen para transferi emaili ve ödemem gelmedi.
Hesabımda bir uyarı ya da kısıt göremiyorum.
google support'a da ingilizce olarak konu açtım. dönüş alamadım.
gerçi açtığım konu, kendi hesabımdan giriş yapınca görüntüleniyor, başka türlü görünmüyor.

içeride birikmiş 25bin TL civarı bir tutar mevcut. yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Tekrar Merhabalar, ödemem bu ay da gelmedi. support google'da araştırdığım kadarıyla benzer sorun yaşayanlar olmuş, yetkililer devreye girince ödeme alabilmişler. örneğin: Adsense Ödemem 90 Gündür Yatmadı - AdSense Community
içeride birikmiş olan tutara ciddi manada ihtiyacım var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
@Atacbala @DoğukanDemir
26 sına kadar bekleyin yatmazsa konu hakkında bilgili ekip arkadaşlarım yardımcı olurlar

• Beğen

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Ödeme yöntemi değişikliğini hangi tarihte yaptınız? AdSense > Ödemeler > İşlemleri görüntüle kısmında son 3 ayın işlemler kısmının ekran görüntüsünü paylaşın.

• Beğen

zekibey

Üye
Üye
8 Mar 2021
5
1
1
Ödeme yöntemi değişikliğini hangi tarihte yaptınız? AdSense > Ödemeler > İşlemleri görüntüle kısmında son 3 ayın işlemler kısmının ekran görüntüsünü paylaşın.
Doğukan Bey 31 Aralık'ta test ödemesi gelmiş. aynı gün ya da 1-2 gün içerisinde adsense'e girmişimdir.
Son 3 ayın işlemler kısmının ekran görüntüsü:
ss (2).jpeg

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com

zekibey

Üye
Üye
8 Mar 2021
5
1
1
Merhaba,

Şuradan direkt Google ekibiyle iletişime geçebiliyor musunuz? support.google.com/adsense/gethelp
daha önce support google üzerinden bir bildirim açmıştım ama kendi emailimle giriş yapılmadığı takdirde görüntülenmiyor konu: https://support.google.com/adsense/thread/100389936

şimdi bir de sizin verdiğiniz link üzerinden aşağıdaki şekilde bildirim ilettim:
Other payment questions:
i have updated my bank account information on 30th December 2020
i received the test payment and successfully entered to my adsense.
but i can't get payment since then.
it has been almost 3 months and my income was always higher than threshold.
there is no warning or violation stated on the account.
please help me to get payment.

umarım kısa sürede sorun çözülür.