Banka hesabına geçmemiş Adsense gelirine vergi gelir mi?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Evet sirket acmadan adsense gelirleri cekildiginde maliye sizin vergi vermeden gelir elde ettiğinizi tespit ederse %70 civarı vergi cikariyor yani toplam banka hesaplariniza 10 bin giriş olduysa 7000 vergi cikaracaktir cezasıyla birlikte şirket kurarsanız bu gelirin %33+bagkur odersiniz
Ceza niye ödüyorum?

benkelo

Üye
Üye
18 Ocak 2021
133
39
28
Ceza niye ödüyorum?
Vergi kaçırdığın için... Youtube üzerinden vergisini ödemediği için 500 bin lira ceza alanları duydum. Hatta birine yüksek bir tutat ceza gelmiş, o da aman boşver diyerek tüm işlerden vazgeçmiş, elbette yine vergisini ve cezasını ödemediği için cezası 4-5 katına çıkmış. Dünyanın her ülkesinde vergi kaçırmak ciddi bir suç.

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Hocam mali müşavir tuttum her şeyi yaptım vergisiz 1 kuruş almadım o şekilde vergi %40 olmuyor mu
Mali musavir isini ........... dan halletmenizi tavsiye ederim daha uygun oluyor. %18 kdv aldiginiz adsense tutarina kesilir,yillik 24 bine kadarda %15 gelir vergisi çıkar,

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Mali musavir isini mukellef.co dan halletmenizi tavsiye ederim daha uygun oluyor. %18 kdv aldiginiz adsense tutarina kesilir,yillik 24 bine kadarda %15 gelir vergisi çıkar,
Hocam mali müşavire %7 vermek daha mantıklı değil mi?
Mali müşavir kazandığım kadarını alıyor
................. daha kazanamadığım miktarı istiyor
Ne yapmalıyım?