BİR ADSENSE HESABINA BİRDEN FAZLA YOUTUBE KANALI EKLEME

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
2 Adet youtube kanalım var .Birisi şuanda adsense hesabıma bağlı.Diğer hesabımı da bağlamak istiyorum ancak Başka bir Google yayıncı ürününe zaten bağlısınız. Bu hesapla devam edin veya AdSense'e bağlanmak için başka bir hesap kullanın. Böyle bir yazı çıkıyor eğer kabul edersem adsensimde bağlı olan hesap çıkar mı ? yada ikisinide bağlamış olur muyum? birde aşşağıdaki link kısmına yeni hesabımın linkini mi yazmam gerekiyor? cevaplarsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    16.2 KB · Görüntüleme: 4

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
şuanda bir adet adsense hesabım var ve bu hesaba bir adet youtube kanalım bağlı bu kullandıgım adsense hesabına bir youtube kanalı daha bağlamak istiyorum ve yukarda belirttiğim yazı çıkıyor eğer bağla dersem şuanki bağlı olan youtube kanalım kalkar mı yoksa ikisi youtube hesabım da bu adsense hesabına bağlanmış olur mu?

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
434
188
43
Bir adsense hesabına birden çok kanal bağlanabilir, sizden farklı bir adsense hesabı istemez, , para kazanmanız onaylandığı zaman sizden bir adsense hesabına bağlayın dendiğinde, şu an kullandığınız adrese kanalınızı eklersiniz

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
kanal şuan para kazanmaya uygun sadece adsense bağlamam gerekiyor mevcut bir adsense hesabım var dediğimde yukarda ss attığım kısım geliyor ilişkilendirmeyi kabul et dediğimde şuan zaten bağlı olan adsense hesabımı çıkartıp 2. kanalı mı alır yoksa 2 kanalımda mı bağlı olur. Bu yazıdan dolayı kafam karıştı "Başka bir Google yayıncı ürününe zaten bağlısınız. Bu hesapla devam edin veya AdSense'e bağlanmak için başka bir hesap kullanın."

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
şuanda bir adet adsense hesabım var ve bu hesaba bir adet youtube kanalım bağlı bu kullandıgım adsense hesabına bir youtube kanalı daha bağlamak istiyorum ve yukarda belirttiğim yazı çıkıyor eğer bağla dersem şuanki bağlı olan youtube kanalım kalkar mı yoksa ikisi youtube hesabım da bu adsense hesabına bağlanmış olur mu?
Aynı adsense bağlanır bir adsense hesabına 500 tane web sitesi youtube kanalı baglayabilirsiniz

sslea

Üye
Üye
22 Kas 2018
7
2
3
Aynı adsense bağlanır bir adsense hesabına 500 tane web sitesi youtube kanalı baglayabilirsiniz
Merhaba aynı adsense hesabına 500 tane web sitesi ve youtube kanalı bağlayabilirsiniz demişsiniz. Benim aktif bir youtube kanalım ve adesense hesabım var. Aynı mail üzerinde bir de blogspot bloger hesabım var blog hesabımı da aynı adsense hesabıma bağlayabilirmiyim bir sıkıntı olur mu. Cevaplarsanız sevinirim

oxopage

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
11 Ocak 2021
77
47
18
oxopage.com
Merhaba aynı adsense hesabına 500 tane web sitesi ve youtube kanalı bağlayabilirsiniz demişsiniz. Benim aktif bir youtube kanalım ve adesense hesabım var. Aynı mail üzerinde bir de blogspot bloger hesabım var blog hesabımı da aynı adsense hesabıma bağlayabilirmiyim bir sıkıntı olur mu. Cevaplarsanız sevinirim
Aktif hesabınıza yeni site ekleyebilirsiniz.