Bir domain satın aldım fakat daha önceden banlandı mı?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Celikpena

Üye
Üye
5 Eki 2020
6
2
3
İstrabzon
Herkese iyi günler diliyorum. Çok eskiden kaydı alınmış bir domaini satın aldık ( ******sitesi.net ) İlk kayıt tarihi 2007
Site üzerine yatırım yapmaya karar verdim.

Önce 200 dolara özel yazılım satın aldım. Bu yazılım Türkçe yapılmak üzere çalışılıyor, fonksiyonları tekrar düzenleniyor. Şu an için sadece subdomaine kurduk. Ana Domaine taşıyacağız. ( ******.******sitesi.net )

Sitenin daha önce kullanıldığını ve spam taramalarında problemler çıktığı gördüm. Bunları temizledim.

Adsense destek ekibinden sitenin daha önce ADSENSE PROGRAMI' ndan ban yemiş/yememiş olduğu öğrenmem gerekli. Sizler bize bu imkanı sunabilir misiniz?

Neticede site Adsense programına kayıt ettirilecek(kısmetse) ama ileride problem yaşamak istemiyorum. Bu ölmüş bir yatırım demektir...
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Maalesef mümkün değil kontrol edebilmemiz. Ama muhtemelen ban yememiştir domain. Alıp başvuru yapınca banlı domain gibi bir hata alırsanız (politik ihlali değil) banlandiğini anlarsınız.

Saygılarımla,
Doğukan

Celikpena

Üye
Üye
5 Eki 2020
6
2
3
İstrabzon
kadin.arkadasliksitesi.net
Merhaba,

Maalesef mümkün değil kontrol edebilmemiz. Ama muhtemelen ban yememiştir domain. Alıp başvuru yapınca banlı domain gibi bir hata alırsanız (politik ihlali değil) banlandiğini anlarsınız.

Saygılarımla,
Doğukan

Teşekkürler. Teşbihte hata yapmışım. Sizin aracılığınız ile sorgulatma kastetmiştim. Yine mümkün değilse. Banlı domain olasılığında kiminle iletişime geçmem gerekir. Şu anda programda çalışan arkadaşlara mail atma paneli kapatılmış(önce hata veriyordu)şimdi direk supporta(destek formuna) yönlendiriyor.
İyi çalışmalar.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Domainin banlı olması durumunda buradan veya Google Resmi AdSense Topluluğuna yazman yeterli olur. Biz gerekli adımları seninle paylaşırız :)

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR