Burada Yardım Eden Hiç Kimse Yok

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayrak

Üye
Üye
20 Eki 2019
28
1
8
Bende de aynı sorun ama benim tek bir hesabım var yine aynı hatayı alıyorum gercekten yardım eden hic kimse yok burda

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Bende de aynı sorun ama benim tek bir hesabım var yine aynı hatayı alıyorum gercekten yardım eden hic kimse yok burda
Yardım eden hiç kimse yok mu?
Size defalarca kez söyledim, yardımcı olmaya çalıştım.
En başında bana karşı yaptığınız her şeyi anlatmadığınız gibi bir de kalkıp burada ikinci hesap açtınız.
Amacınız nedir acaba? Anlatabilir misiniz?

Sitenize hit çektiğiniz için hesabınız devre dışı bırakıldı ve şu an tek hesabım var onay alamıyorum diyorsunuz.
Size yaptığım önerileri uygulamıyorsunuz.
Size daha ne yapmamızı istersiniz?
Eğer tavrınız böyle devam ederse sizi bu platformdan uzaklaştıracağım.

Dipnot: Konu farklı bir konudan taşınmıştır karışıklık olmaması adına.

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Öncelik yoğunlum nedeniyle pek girmeye vaktim olmuyor diğer destek ekiplerimizde dahil edebilirim.

Konuyu tam bilmediğim için kısadan şöyle söylemek istiyorum sitenizi inceledim maalesef uygun olmadığını gördüm.
Aşağıdaki sıraladıklarımı gözden geçirin ve sitenizi yenilemeyi deneyin bir süre sonra tekrar Adsense başvurusu yapın.
Adımları uygulamadığınız sürece sorun kalkmayacaktır unutmayın. ;)

1. Temanız blog teması olmalı, veya Adsense ile uyumlu tema seçmelisiniz,
2. Özgün içerik paylaşımlarınızda mutlaka içerik içinde en az bir resim bulundurun,
3. Yine aynı şekilde içerik başlıklarınız aynı ve aynı olmamalıdır,
4. En az sitenizde 30 - 40 içerik bulunması ve kitlenizin organik 5k - 10k arası olmasına dikkat edin.
5. Ayrıca Google Search Console ve Google Analytics kullanmayı ihmal etmeyin.
Dilerseniz Adsense Topluluk Forumu'na sorabilirsiniz. Diğer ekiplerimiz ya da sorunu yaşayan arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.

Bilgilendirme:
Adsense Türkiye Forum'da diğer forumlarda olduğu gibi farklı kişilerden yardım almak istemiş olup ya da diğer ekiplerimizin yardımı da olmadan veya forum kurallarını ihlal edici, hakaret edici, kelimeler kullanılmadığı sürece, ve alakkasız konular var ise konu kilitleme dışında kimseyi forumdan uzaklaştırmamanızı rica ediyorum.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

Bayrak

Üye
Üye
20 Eki 2019
28
1
8
Bayram bey ben farklı hesap acmıyorum sanırım size derdimi anlatamadım sanırım yanlış anlaşılma oldu hep ben sitemde reklam kısıtlaması aldı hesap kapatıp başka bir hesap acın diye bir yorum okudum bende öyle yaptım ve sonradan tüm hesaplarımı kapattım ve adsenseden iptal mesajlarını aldım bu ilk actıgım hesap adsenseden reklam aldıgım hesabım yanlış anlaşılmadan dolayıda çok özür dilerim bu arada sezgin bey önerileriniz ve ilginiz içinde herkese teşekkür ederim emeginize saglık

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Sorunuz ile ilgili bir konu açtıysanız ve tüm bilgileri eklediyseniz sizden istenen bilgileri de paylaştıysanız bizimle size yardım edebiliriz. Sorunuzu yeni konu açarak sorunuz. Forumda tartışma yasaktır. Konuyu kilitliyorum.

Saygılarımla,
Doğukan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...