çalınan hesap sonrası zaten hesabınız var sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ATABEY

Üye
Üye
23 Ocak 2020
3
0
1
geçtiğimiz pazartesi google hesabım çalındı. bir şekilde hesabı geri aldım fakat adsense hesabımı farklı bir maile taşımışlar. yeni adsense hesabı açmaya çalışıyorum ama ilk önce doct...@gmail.com daha sonra ise arti...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin şeklinde bir mail geldi. adamlar zırt bırt çaldıkları hesabı başka maillere taşıyorlar. bu mailler benim değil ayrıca Yayıncı kimliğiniz: pub-5689633294484309 diyor ki bu da benim değil. kısacası adsense hesabım çalındı, ne eskisini geri alabiliyorum ne de yenisini açabiliyorum. ayrıca benim olmayan bir hesabın benim olduğu iddia ediliyor. benim yayıncı kimliğim pub-1425466215481457

My Account was compromised - AdSense Help bu linkten 2 kez detaylı anlatım yaptım ama dönüş olmadı. Ayrıca son olarak yeniden adsense basvurusu yaptığım için youtube kanalımda para kazanma devre dışı bırakılmış. ne yapacağım ben?

Son düzenleme:

Karizman

Üye
Üye
15 Eki 2019
1
0
1
geçtiğimiz pazartesi google hesabım çalındı. bir şekilde hesabı geri aldım fakat adsense hesabımı farklı bir maile taşımışlar. yeni adsense hesabı açmaya çalışıyorum ama ilk önce doct...@gmail.com daha sonra ise arti...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin şeklinde bir mail geldi. adamlar zırt bırt çaldıkları hesabı başka maillere taşıyorlar. bu mailler benim değil ayrıca Yayıncı kimliğiniz: pub-5689633294484309 diyor ki bu da benim değil. kısacası adsense hesabım çalındı, ne eskisini geri alabiliyorum ne de yenisini açabiliyorum. ayrıca benim olmayan bir hesabın benim olduğu iddia ediliyor. benim yayıncı kimliğim pub-1425466215481457

My Account was compromised - AdSense Help bu linkten 2 kez detaylı anlatım yaptım ama dönüş olmadı. Ayrıca son olarak yeniden adsense basvurusu yaptığım için youtube kanalımda para kazanma devre dışı bırakılmış. ne yapacağım ben?

adsense hesabım çalınan ve 2 kez yeniden başvuru yaptığım mail adresi nuhfatihata@gmail.com bu hesaba yeniden adsense açamayacaksam bile en azından youtube kanalımda para kazanmayı yeniden aktif etmem yeterli olacaktır. youtube.com/nfatihata kanalında para kazanmayı yeniden nasıl aktif ederim. bir yakınım adına yeni bir adsense açayım bari
Benim de aynısı oldu kardeşim ben de yardım bekliyorum

ATABEY

Üye
Üye
23 Ocak 2020
3
0
1
youtube kanalım para kazanmaya aktif oldu. başka bir arkadaşın adsense hesabına ilişkilendirdim artık. ama ne yazık ki hem kendi hesabım çalındı hem de kendi adıma yeniden başvuru yaptığım adsense hesabı aktif edilmedi. defalarca yazdım ama ne yazık ki sorunu çözemedim. yapacak birşey yok artık. youtube kanalının para kazanma özelliğini açtırdığıma şükrediyorum

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com