Diğer Hesabını Kapat Uyarısı Alıyorum


volkangarip

Üye
Üye
7 Haz 2020
1
0
1
Merhabalar bir adsense hesabı açtım ve etkinleştirilmesi için bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum diğer hesabın e olduğunu bilmiyorum. Daha önceden kullanıp kapattığım farklı bir youtube hesabında ve farklı bir adreste bir adsense hesabım vardı o hesabın ne olduğunu bilmiyorum ben kendim için sizin o hesabı tamamen kapatmanızı istiyorum.
Yalnızca filmin yeri yani volkangarip00@gmail.com hesabımı k
Ullaanmak istiyorum. Diğer hesabımın ne olduğunu bilmiyorum ve kapatılmasını istiyorum.
Lütfen yardım edin izlenmelerim çok arttı artık para kazanmanın açılmasını istiyorum
 

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
510
307
63
Alintiladigim bölümden faydalanabilirsiniz

Merhaba,

Çakışan hesaba neden olan hesabınızı iptal etmek için şu makaleyi inceleyebilirsiniz. İptal seçeneği çıkmıyorsa öncelikle admob hesabınız varsa onu iptal edin.

İlgili birimle yaptığım görüşmeye istinaden, Adsense hesabı başurusu yaparken 'şartlar ve koşullar' tarafınızdan kabul edilerek yapıldığından ve politikaları incelediğiniz varsayıldığından, her bir kullanıcının bir adsense hesabı oluşturmasına izin verildiğinden, maalesef yaptığınız işlem için olumlu geri dönüş alamayacağınızı üzülerek iletmek istiyorum. Bu durum yanlışlıkla da olsa tek bir kez reklamlarına dokunmuş kullanıcılar için dahi aynıdır.

AdSense Şartlar ve Koşulların 2. Maddesinde özellikle vurgulanan bu durum, 2. bir adsense hesabı oluşturan tüm kullanıcıları etkilemektedir. Son günlerde akıllı ve düşünen sistem ve yazılımlarla birlikte, şartlar ve koşullara uygun davranış sergilemeyen tüm kullanıcılar bu uyarıyla karşı karşıya kaldılar.

AdSense Şartlar ve Koşullar 2. Madde'de derki:
2. Hizmetler'e Erişim; AdSense Hesapları Hizmetleri kullanımınız, bir AdSense Hesabı ("Hesap") oluşturmanıza ve bu hesabın bizim tarafımızdan onaylanmasına tabidir. Hizmetlere erişiminizi reddetme veya sınırlandırma hakkımız mevcuttur. Hesabınızın doğrulanması amacıyla zaman zaman ismininiz, adresiniz ve diğer tanımlayıcı bilgileriniz dahil olmak üzere sizden ek bilgi sağlamanızı isteyebiliriz. Hizmetleri kullanmak için başvuruda bulunarak, bir bireyseniz, en az 18 yaşında olduğunuzu beyan etmiş olursunuz. Yalnızca bir Hesaba sahip olabilirsiniz. Sizin (sizin talimatınız ve kontrolünüz altındakiler dahil olmak üzere) birden fazla Hesap yaratmanız halinde, Google'dan ek ödeme hak etmeyeceksiniz ve aşağıdaki hükümlere tabi olarak Hesaplarınız kapatılacak.

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon (daha önce adsense hesap doğrulamasında kullanılmamış) numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

Saygılarımla,
Doğukan
 
  • Beğen
Tepkiler: sahinselcuk