Diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mehmet

Üye
Üye
4 Ocak 2020
2
1
3
Merhabalar. Ben bir adsense hesabı açtım blogger sayfamda aktifleştirmek istiyorum ama sadece bir tane hesabım var ve
  • "Başka bir AdSense hesabınız olmamalı. Kişi başına yalnızca bir hesaba izin veririz. Başka bir AdSense hesabınız varsa yenisini kullanmak için lütfen bu hesabı kapatın." uyarısı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim. blogger sayfa link "Edebi Sözler" gmail "mehmettutar2018@gmail.com yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

Ekli dosyalar

• 1231231.JPG
    1231231.JPG
    52 KB · Görüntüleme: 0
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar. Ben bir adsense hesabı açtım blogger sayfamda aktifleştirmek istiyorum ama sadece bir tane hesabım var ve
  • "Başka bir AdSense hesabınız olmamalı. Kişi başına yalnızca bir hesaba izin veririz. Başka bir AdSense hesabınız varsa yenisini kullanmak için lütfen bu hesabı kapatın." uyarısı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim. blogger sayfa link "Edebi Sözler" gmail "mehmettutar2018@gmail.com yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

@Mehmet selam,

Bu linkte gerekli açıklamayı paylaştım, incelemeniz ricasıyla,

sağlıklı günler dilerim.

Mehmet

Üye
Üye
4 Ocak 2020
2
1
3
adsense hesap kısmını açamıyorum ayrıca admob'a kaydım yok bir video izledim youtube'da oda bu forum'da yardım konusu açıyor ama onun hesabını ilgili arkadaşlar siliyor paylaştığınız konuyu'da inceledim ama faydası olmadı ya da ben yapamadım