Google Haritalar reklami

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Lion66

Üye
Üye
30 Ara 2023
1
0
1
Merhaba Arkadaslar öncelikle aranizda cok yeniyim forum aktifmi bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düsündüm
sizlere bir sorum olacak ben google ads üzerinden sadece Harita Reklami verip birinci siraya cikmak istiyorum

Kampanyalardan Yerel Ziyaretler> Maks Performans seciyorum fakat burda haddinden fazla bölümler var gmail gibi vesaire sadece harita reklami verip öneri olarak birinci siraya nasil cikariz baktigimizda insanlarin sponsorlu seklinde birinci siraya cikabildiklerini görüyoruz gercekten cok sacma bir sekilde paramiz heba oldu ortada

bilgili arkadaslar ilgilenirse sevinirim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Moderatör
10 Nis 2018
2,368
1,433
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba @Lion66 ,

Platformumuza hoşgeldiniz. Evet forumumuz aktiftir. Ancak ağırlıklı Adsense ile ilgili sorunlara, çözümler üretilmektedir. Sizin için yaptığım araştırmaları buradan paylaşıyorum;

Google Ads tarafından verilen reklamların üst sıralar ile ilgili sıralama ve performansı hakkında buradaki makaleyi detaylı incelemenizi tavsiye ediyorum.

Ortalama olarak, arama sonuçlarının ilk sayfasında veya üst kısmında gösterilen reklamlar, diğer arama sonuçları sayfalarındaki reklamlara kıyasla çok daha fazla tıklama alır. Google Ads, reklamların bu değerli konumlarda gösterilmesini sağlamak için teklifleri belirlerken kullanabileceğiniz tıklama başına maliyet (TBM) teklif tahminleri sağlar.

Daha doğru işlemler ve ince ayarlar için Google Ads ekibinden destek almanızı öneriyorum. Sonuçta para harcayacaksınız ve karşılığını almak isteyeceksiniz. Hassas bir durum olduğundan Ads uzmanı harici alacağınız destek size katkı sağlamayabilir.

Google Ads iletişim: 0 850 390 2060
Toplantı planlama linki

İyi dileklerimle,