Hesabım Kapatıldı. İtiraz gönderdim. 1,5 ay oldu henüz dönülmedi.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

maydonozo

Üye
Üye
24 Eki 2020
2
1
1
Merhaba,
06.02.2024 tarihinde Adsense hesabım Google tarafından kapatıldı.
07.02.2024 tarihinde itiraz gönderdim fakat henüz dönüş yapılmadı. Kafamı karıştıran, Sign in - Google Accounts linkinden 2. adımda
gönderdiğim itiraz görünüyor ama hergün tarihi güncelliyorlar. Bazı günler, günde 2 defa güncellendi. Tarihin güncellenmesi ne anlama geliyor.
Araştırmalarıma göre en geç 1 hafta içinde olumsuz yanıt alınıyor.
Ümitlenmelimiyim size :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,
06.02.2024 tarihinde Adsense hesabım Google tarafından kapatıldı.
07.02.2024 tarihinde itiraz gönderdim fakat henüz dönüş yapılmadı. Kafamı karıştıran, Sign in - Google Accounts linkinden 2. adımda
gönderdiğim itiraz görünüyor ama hergün tarihi güncelliyorlar. Bazı günler, günde 2 defa güncellendi. Tarihin güncellenmesi ne anlama geliyor.
Araştırmalarıma göre en geç 1 hafta içinde olumsuz yanıt alınıyor.
Ümitlenmelimiyim size :)
Merhaba,

Politikalar ekibinin inisiyatifi diyelim. Eğer itirazınız haklı bulunur ve uygun görülürse evet tekrar her şey yoluna girer, diğer türlü süreç bir ay ötelense de olumsuz görüldüğünde tekrar aktif edilmez. Siz yine de hesabınızın aktif edileceğini ve tekrar kullanabileceğinizi olumlayın.

Adsense'in şartlar ve koşullarında diyor ki: Hesaplar ile ilgili yapılan itirazlara, eğer olumsuz görüşe varırsak geri dönmeme gibi bir durumumuz var diyor.

Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alır ve kaldığınız yerden devam edersiniz.

İyi dileklerimle,

• Sevdim
Tepkiler: Must Leisure

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Yusuf beye cevap çin teşekürler, Bir ekleme yapmak istıyorum,
Adsensenizin kapanmasına sebep olan etken , ne kadar kural dışı ise açılma yada ıtıraz kabul etme kısmıda o derece zorlaşır, Eğer kendi videolarınızın reklamlarını aynı ip adresi yada birileri tarafından izleme yapldı ise bunu kesinlikle affetmez, çünkü bu adsenseye zarar vermekte
Size gelen maildeki mesaji bize paylaşırsanız size daha açıklayıcı cevap verebiliriz