Hesabıma para yattı ama yatmadı mesajı aldım.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

altan yunus

Üye
Üye
23 Nis 2020
2
0
1
21.04.2020 tarihinde mail geldi bakiye sıfırlandı. 22.04.2020 tarihinde akşam 4 gibi kazancım banka hesabıma geçti. üzerinden 8 saat geçtikten sonra adsense tarafıma bir mail attı. mailde hesabıma parann yatmadığı şeklinde bankamla iletişime geçmem gerektiği yönünde. Ben parayı aldım bir sorun yok. sıfırlanan bakiyem tekrar adsense bakiyemde gözüküyor ve yönergeleri takip etmeye çekiniyorum. adsensin bana tekrar para yollamasını istemiyorum. Topluluğa, adsense supporta ve adsense içinden geri bildirime yazdım durumu izzah ettim. Ne yapmam gerekli. Ben hak ettiğimi zaten aldım extra bir para yatarsa bunu kesinlikle istemiyorum.

Ekli dosyalar

• payment2.png
    payment2.png
    7.8 KB · Görüntüleme: 9
  • payment.png
    payment.png
    37.4 KB · Görüntüleme: 9

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Selam kartin son kullanimi bir dahaki ay dolacaksa,bu tarz uyarilar veriyor bildirimde odeme yapilamadigini yeni bir kart eklemeniz gerektigi soyleniyor.Bildigim kadariyla eklemediginiz taktirde bir dahaki ay ödeme yapilmayacaktir.

altan yunus

Üye
Üye
23 Nis 2020
2
0
1
Selam kartin son kullanimi bir dahaki ay dolacaksa,bu tarz uyarilar veriyor bildirimde odeme yapilamadigini yeni bir kart eklemeniz gerektigi soyleniyor.Bildigim kadariyla eklemediginiz taktirde bir dahaki ay ödeme yapilmayacaktir.
kartın son kullanımı söz konusu değil. ödeme aldığım hesap kendi maaş hesabım. bankamatik kart süresi 2023 de doluyor. mevzu ödeme aldığım halde bakiyemin 0 olduktan sonra geri yansıtılması. aldığım para bakiyemde tekrar yazıyor. tekrardan hesap no göndere tıkladım. kırmızı yazı kalktı ama kesinleşen bakiyem hala 0 olması gerekirken. ödeme aldığım bakiye bakiyemde yazıyor. ne yapacağımı bilmiyorum. bir telefon vs olsa arayp izzah edeceğim. virüsten sebep hersey durmuş vaziyette normale döner umarım.