İban ekleyemiyorum

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Zehra52

Üye
Üye
23 Ara 2025
1
0
1
Herkese merhabalar iban doğrulama için hesabıma 3 faklı ödeme geldi peş peşe önce hepsinin toplamını girdim onu kabul etmeyince diğer tutarları denemeye başladım 3 hakkım varmış 3 defa yanlış girince galiba bloke koyuldu şuan yeni bir hesap banka hesabı ekleyemiyorum Acil yardımcı olmanızı istiyorum Lütfen

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
470
189
43
Herkese merhabalar iban doğrulama için hesabıma 3 faklı ödeme geldi peş peşe önce hepsinin toplamını girdim onu kabul etmeyince diğer tutarları denemeye başladım 3 hakkım varmış 3 defa yanlış girince galiba bloke koyuldu şuan yeni bir hesap banka hesabı ekleyemiyorum Acil yardımcı olmanızı istiyorum Lütfen
Bir kaç soru soracağım.
Adsense hesabınıza ekli olan iban dan sosyal medya vergi kesintisi oluyormu; eğer oluyor ise, orada sizden kesilip yatan miktati değil , banka hesabınıza gelen , ilk tutarı girmeniz gerekiyor, öreneğin 0.10 gibi , kesintilerden sonra kalanı girmeyin hata verir
3 farklı ödeme gemesi için bir den fazla hesap değişimi yapmanız gerekiyordu, bunu olması sizin yapmış olduğunuz hatalardır, tekrar etmeyin
Uyarı kısmında size bir süre tanınmakta o süreyi beklemeniz gerekiyor, o kısmı bize paylaşırsanız daha kolay yardım cı oluruz