Kimlik Doğrulaması Hk.

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ectoor

Üye
Üye
2 Ara 2024
5
0
1
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, Bu forumu yeni keşfettim ve kayıt oldum yaşamış olduğum sorunu paylaşarak etkili çözüm bulabileceğimi düşünüyorum. Kimlik bilgileri doğru olması rağmen sanırım bulanıklıktan ötürü de olabilir emin olmamakla birlikte birkaç defa denemeden sonra sınırlı doğrulama hakkını doldurmuşum yanlışlıkla aradan uzun bir zaman geçti fakat halen yeni hak talep edemiyorum. Adsense Türkiye de ki support desteği oldukça çok kötü. Hesabım eski 2020 tarihli. Ne kadar denesem de halen ek doğrulama hakkı alamadım. Sizce ne yapmalıyım? bu hesabı kapatıp yeni bir temiz adsense hesabı açıp devam mı etmeliyim?

Yaşadığım soruna dair görsel;
Screenshot_65.png

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
422
170
43
Bu işlemi adsensenin bağlı olduğu google hesabı üzeinden yapmaya çalışın , google hesabınızı yönetin kısmında deneyin , gerekli olan seçenekler orada mevcut

• Beğen
Tepkiler: ectoor

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
422
170
43
Bazen kimlik doğrulaması yaparken , google hesbınız da k adres ile adsense ye girmiş olduğunuz adresinizin aynı olması gerekmekte,, bazen bunlar uyuşmayınca hatalar meydana gelebilmeke
ek olarak adsense oluşuurken sizden bu işlem istenmekte , bu işlemler tamamlanmadan adsense oluşturumuyor ,

• Beğen

ectoor

Üye
Üye
2 Ara 2024
5
0
1
Bazen kimlik doğrulaması yaparken , google hesbınız da k adres ile adsense ye girmiş olduğunuz adresinizin aynı olması gerekmekte,, bazen bunlar uyuşmayınca hatalar meydana gelebilmeke
ek olarak adsense oluşuurken sizden bu işlem istenmekte , bu işlemler tamamlanmadan adsense oluşturumuyor ,
Evet hocam bahsettiğiniz yerleri kontrol ettim, daha öncesinde de kontrol etmiştim lakin hiçbir şekilde çözüm bulamadım ve uzun süredir bu şekilde. Böyle anlamsız boş yere beklemektense acaba hesabı komple kapatıp. Yeni bir hesap ile devam etmelimiyim diye düşünüyorum.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
422
170
43
Bir kaçsoru soracağım
*Adsenseye giriş yaptığınız google hesabı brincil mail adresimidir?
*Kimlik doğulama hatasının geldiği sayfaya tıklayınca ,sizi nereye yönlendiriyor
Bunları bilmem gerek , eğer uygun görürseniz sizinle instagram üzerinden bağlantı kuracağım, bir yer de bir hata yapıyorsunuz, o hatay bulmamız gerekiyor, siztemse hata olduğunu sanmıyorum

• Beğen

ectoor

Üye
Üye
2 Ara 2024
5
0
1
Bir kaçsoru soracağım
*Adsenseye giriş yaptığınız google hesabı brincil mail adresimidir?
*Kimlik doğulama hatasının geldiği sayfaya tıklayınca ,sizi nereye yönlendiriyor
Bunları bilmem gerek , eğer uygun görürseniz sizinle instagram üzerinden bağlantı kuracağım, bir yer de bir hata yapıyorsunuz, o hatay bulmamız gerekiyor, siztemse hata olduğunu sanmıyorum
Evet birincil mail adresi, kimlik doğrulama sayfasında beni bir yere atmıyor "daha fazla" butonuna tıkladığımda ise google'un dökümantasyonlar sayfasına atıyor orada ki yazılan makalelerin hiçbirisi benimle ilgisi olmayan konular.

Sınırlı sayıda gönderilen kimlik doğrulama sorunu için, Ek doğrulama talep etmek için bir form var onu doldurdum 3 defa belli aralıklarla 3 aydır ne gelen ne giden var belki daha fazla olmuştur.

Benimle Instagram, Skype, Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. ÖM'den iletişim bağlantısı gönderebilirsiniz.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
422
170
43
Bizim burada herhangı bi yetkimiz yok , teknik ekip ile iletişime geçmeniz gerekmekte

• Beğen