Merhaba, siteme otomatik reklam ekliyorum fakat kabul edilmiyor.

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

kerimkrm

Üye
Üye
20 Mar 2020
4
1
3
Merhaba, adsens başvurusu yaptığımda 2. hesap uyarısı ve politikalar hakkında uyarı veriyordu. Fark ettim ki benim adsens hesabım varmış. Daha sonra bu hesaptan sitemi eklediğimde "hazır hale getiriliyor" durumuna geçiyor (otomatik reklam ekliyorum). Fakat bir süre sonra politika uyarısı veriyor. Sitemde neler eksik anlamış değilim. Yardımcı olur musunuz? 2 güne bir başvuru gönderiyorum sürekli red cevabı geliyor. Neler yapmam gerekiyor. Sizin sabitlemiş olduğunuz maddelerin hepsini yaptığımı düşünüyorum. Bu arada içeriklerin tamamı özgün. Site adı: gupem.com

1.PNG 2.PNG 3.PNG

BuhranGeldi

Üye
Üye
31 Tem 2019
22
8
3
* İçeriklerinizin özgünlüğünü kontrol edin.
* Mobilde açılır menü bana sakıncalı gibi göründü. Google reklam yerleşimini simule eder. Menü açıldığında içeriğin üzerine gelmesin. Bence daha iyi arayüze ve kullanıcı deneyimine sahip tema kullanın.
* Trafik kaynaklarınız arasında arama trafiği ilk sırada olmalı. Sitenize facebook ve instagram üzerinden trafik çektiğinizi belirtmişsiniz. Bu da sakıncalı bir durum.

Bu konuda uzman değilim. PM'nizi görünce sadece yardımcı olmak istedim. Uzman arkadaşlar yardımcı olacaktır.

kerimkrm

Üye
Üye
20 Mar 2020
4
1
3
* İçeriklerinizin özgünlüğünü kontrol edin.
* Mobilde açılır menü bana sakıncalı gibi göründü. Google reklam yerleşimini simule eder. Menü açıldığında içeriğin üzerine gelmesin. Bence daha iyi arayüze ve kullanıcı deneyimine sahip tema kullanın.
* Trafik kaynaklarınız arasında arama trafiği ilk sırada olmalı. Sitenize facebook ve instagram üzerinden trafik çektiğinizi belirtmişsiniz. Bu da sakıncalı bir durum.

Bu konuda uzman değilim. PM'nizi görünce sadece yardımcı olmak istedim. Uzman arkadaşlar yardımcı olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: BuhranGeldi