Ödeme İşlemlerinde Unvan Değişikliği Sorunu hk. (ACİL)

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

omrsnyz

Üye
Üye
21 May 2019
29
6
3
İstanbul
omersenyuz.com.tr
Merhabalar,

Ekran Görüntüsü : Screenshot

Google Adsense hesabımızda unvan değişliği yapmak istediğimizde Vergi Levhası, İmza Sürküsü, Sicil belgesi gibi evraklarımızı yükledim, ama bir türlü onaylamadı lütfen acil yardımcı olabilirmisiniz.

iyi çalışmalar dilerim.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,386
1,450
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@Yusuf ERGİŞİ hocam merhaba, yorumunuz nedir?
Merhaba,

AdSense hesabı ünvan değişikliği derken, şirket hesabı olarak kullandığınız AdSense hesabınızda 'Şirket adı ve ünvanı' mı değişti? Onu mu kastediyorsunuz.

Bilindiği gibi AdSense hesapları doğrulandıktan sonra hesap tür (bireysel veya işletme) değişikliği yapılamıyor. Hesap tür değişikliği yapılması için iptal edilip, hangi türde hesap açmak istiyorsanız yeniden başvuru göndermeniz gerekiyor.

Diğer konu ise, yine hesap etkinleştirildikten sonra birincil yetkili kişi ad ve ünvan değişikliği (bireysel veya şirket hesap türü farketmeksizin) geçerli bir neden olmadıkça yapılamıyor.

Ünvan değişikliği konusunu biraz açarak dönüş yapar mısınız?

İyi dileklerimle,

omrsnyz

Üye
Üye
21 May 2019
29
6
3
İstanbul
omersenyuz.com.tr
AdSense hesabı ünvan değişikliği derken, şirket hesabı olarak kullandığınız AdSense hesabınızda 'Şirket adı ve ünvanı' mı değişti? Onu mu kastediyorsunuz.

evet bunu kastediyordum, olamayacağını belirtiniz. yeniden oluşturmamız gerekiyor onu anladım

Nise

Yönetici
Yönetici
SEO Uzmanı
Destek Ekibi
30 Haz 2022
15
9
3
Ankara

evet bunu kastediyordum, olamayacağını belirtiniz. yeniden oluşturmamız gerekiyor onu anladım
Selam,

Yoğunluk nedeniyle geç dönüşler için üzgünüz. Ben yanıt ilave etmek istiyorum:

Burada ödeme profili adınızı değiştirme ile ilgili (şirket için de aynı) bir makale var. Bu makalenin en altında 'adınızı değiştirmek için geçerli bir nedeniniz varsa..' yazan kısımda 'bize ulaşın' sekmesi var. Oraya dokunarak iletişime geçebilir ve gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Sizden istendiğinde nedeninizi belirtir ve şirket evraklarınızı gönderirsiniz.