Ödeme yapıldı yazıyor 8 gündür para karta gelmedi

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

alim3300

Üye
Üye
29 Tem 2024
9
1
3
Değerli arkadaşlar bana adsense tarafından 21 temmuzda ödeme yapıldı yazısı geldi.Makbuzu sizinlede paylaştım lakin 8 gün oldu ama kartıma para yatmadı.Bankamla konuştum ve kaç gez kontroller sağlandı ama banka bir para giriş olmadığını söyledi.Normal e.png de bu kadar gecikme olmazdı lütfen bilenler yardımcı olsun.

Ekli dosyalar

• e.png
    e.png
    95.3 KB · Görüntüleme: 4

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,390
1,456
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Birisi bana yardımcı olsun lütfen @Yusuf ERGİŞİ
Merhaba,

Bir hafta bekledikten sonra bizi tekrar bilgilendirir misiniz? Bazen Havale/EFT yolu ile yapılan ödemeler havuz (ortak merkez) hesapta bekler ve sırasıyla iletilir. Ödemenizi almazsanız size ulaşmazsa merak etmeyin AdSense hesabınıza geri döner. Sizden bir hafta sonra tekrar bilgi bekliyor olacağım.

Bir an önce ödemenize kavuşmanız dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure

alim3300

Üye
Üye
29 Tem 2024
9
1
3
Merhaba,

Bir hafta bekledikten sonra bizi tekrar bilgilendirir misiniz? Bazen Havale/EFT yolu ile yapılan ödemeler havuz (ortak merkez) hesapta bekler ve sırasıyla iletilir. Ödemenizi almazsanız size ulaşmazsa merak etmeyin AdSense hesabınıza geri döner. Sizden bir hafta sonra tekrar bilgi bekliyor olacağım.

Bir an önce ödemenize kavuşmanız dileğiyle..
Yusuf Bey bugün sabah ödeme adsende geri gönderildi.Hesap kapatılmış hatası veriyor lakin benim eklediğim banka kart bilgilerim doğru ve aktif halde .Hemen ardından bankamıda arayarak bilgide aldım her hangi bir sorunun olmadığını belirttiler.Neden böyle bir şey yaşandı ? Havale bilgim doğru olduğu halde ödememi alamadım.Lütfen yardımcı olun.

Ekli dosyalar

• yy.png
    yy.png
    23.2 KB · Görüntüleme: 7
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,390
1,456
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yusuf Bey bugün sabah ödeme adsende geri gönderildi.Hesap kapatılmış hatası veriyor lakin benim eklediğim banka kart bilgilerim doğru ve aktif halde .Hemen ardından bankamıda arayarak bilgide aldım her hangi bir sorunun olmadığını belirttiler.Neden böyle bir şey yaşandı ? Havale bilgim doğru olduğu halde ödememi alamadım.Lütfen yardımcı olun.
Tekrar merhaba,

Böyle bir hata almanız çok normal. Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde banka hesabı sahibi adı sadece isim görünüyor. Soy isim girilmemiş. Bilgiler örtüşmezse yani AdSense hesabınıza banka hesabı tanımlarken ad ve soyadın bankadaki hesabınız için kullandığınız ad ve soyad ile aynı olması gerekiyor.

Ayrıca Türkiye'de geçerli bir banka hesabınızı eklemeniz ve doğrulamanız gerekiyor. Şimdi yapmanız gereken;

- Yeni bir banka hesabı (IBAN) veya mevcut banka hesabınızı yeniden tanımlayın,
- Bu işlemi yaparken alacaklı adınızı ve soyadınızı tam ve eksiksiz TÜRKÇE karakter KULLANMADAN doldurun.
- Tekrar doğrulama işlemi için gelecek olan tutarı (2-3 iş günü) girerek doğrulama yapın.

• Beğen
Tepkiler: Must Leisure

alim3300

Üye
Üye
29 Tem 2024
9
1
3
Tekrar merhaba,

Böyle bir hata almanız çok normal. Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde banka hesabı sahibi adı sadece isim görünüyor. Soy isim girilmemiş. Bilgiler örtüşmezse yani AdSense hesabınıza banka hesabı tanımlarken ad ve soyadın bankadaki hesabınız için kullandığınız ad ve soyad ile aynı olması gerekiyor.

Ayrıca Türkiye'de geçerli bir banka hesabınızı eklemeniz ve doğrulamanız gerekiyor. Şimdi yapmanız gereken;

- Yeni bir banka hesabı (IBAN) veya mevcut banka hesabınızı yeniden tanımlayın,
- Bu işlemi yaparken alacaklı adınızı ve soyadınızı tam ve eksiksiz TÜRKÇE karakter KULLANMADAN doldurun.
- Tekrar doğrulama işlemi için gelecek olan tutarı (2-3 iş günü) girerek doğrulama yapın.
Paylaştığım ekran resmi benim adsensede çekilmedi.Sadece aynı sorun var bendede Hesap Kapanmış hatası var.Ben tekrar banka hesabı eklediğim için ekran görüntüsü alamadım.Örnek olsun diye başka birisininkini ekledim.Ve banka bilgileriimi doğru eklediğime eminim.Sorun neden kaynaklanıyor?

alim3300

Üye
Üye
29 Tem 2024
9
1
3
Paylaştığım ekran resmi benim adsensede çekilmedi.Sadece aynı sorun var bendede Hesap Kapanmış hatası var.Ben tekrar banka hesabı eklediğim için ekran görüntüsü alamadım.Örnek olsun diye başka birisininkini ekledim.Ve banka bilgileriimi doğru eklediğime eminim.Sorun neden kaynaklanıyor?
@Yusuf ERGİŞİ lütfen cevaplayın.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
433
187
43
Çok aceleci olmayın , adsense sizin paranızı yemez, ona ıhtıyacı yok ,
Gelelim sorunuza, youtube giriş yaptığınızda para kazanma bölümünde ekranı sağ tarafında (pc den bakarsanız)para kazanma bilgileri var, orada ödemenin ne zaman yapılacağı belirtilmektetir, adsensenizde herhangı bir uyarı yok ise , ve siz para ne kadar olunca hesabıma yatsın kısmıı değişme di iseniz , bir sorun yok demektir, Bu bahsettğim limit min 200tl dır , Adsen se kısmında yotube için adsense yaan kısma tıklayın , orada gerekli açıklama bulunmaktadır,

alim3300

Üye
Üye
29 Tem 2024
9
1
3
Çok aceleci olmayın , adsense sizin paranızı yemez, ona ıhtıyacı yok ,
Gelelim sorunuza, youtube giriş yaptığınızda para kazanma bölümünde ekranı sağ tarafında (pc den bakarsanız)para kazanma bilgileri var, orada ödemenin ne zaman yapılacağı belirtilmektetir, adsensenizde herhangı bir uyarı yok ise , ve siz para ne kadar olunca hesabıma yatsın kısmıı değişme di iseniz , bir sorun yok demektir, Bu bahsettğim limit min 200tl dır , Adsen se kısmında yotube için adsense yaan kısma tıklayın , orada gerekli açıklama bulunmaktadır,
İlk önce benim paramı adsense yiyecek veya param yanacak gibi bir açıklamada bulunmadım.İkincisi ise benim sorunumla sizin vermiş olduğunuz cevabın hiç bir alakası ve ya çözüme yönelik bir tarafı yok.Lütfen konumla ilgili bilginiz varsa cevap verin yoksa kendinizi yormanıza deymez.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
433
187
43
Açıklama yaptığım yere bakarsanız , sorunun cevabı orada , bilgimin ne derece olduğunu ben iyi biliyorum , Burada youtube ile ilgili sorunlar için varız,

• Beğen
Tepkiler: gugilabla