Ödeme yapıldı yazıyor 8 gündür para karta gelmedi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

alim3300

Üye
Üye
29 Tem 2024
9
1
3
Açıklama yaptığım yere bakarsanız , sorunun cevabı orada , bilgimin ne derece olduğunu ben iyi biliyorum , Burada youtube ile ilgili sorunlar için varız,
Açıklamada yaptığınızla alakalaı hiç bir sorunun yok benim tüm ayarlarım tamam ve doğru bir şekilde girildi.Sadece ödeme gönderildi ve bir hafta sonra ödeme iptal edilerek adsense hesabıma geri geldi.Adsensede Hesap Kapatılmış yazıyordu yukarda resimde eklediğim gibi.

alim3300

Üye
Üye
29 Tem 2024
9
1
3
Paylaştığım ekran resmi benim adsensede çekilmedi.Sadece aynı sorun var bendede Hesap Kapanmış hatası var.Ben tekrar banka hesabı eklediğim için ekran görüntüsü alamadım.Örnek olsun diye başka birisininkini ekledim.Ve banka bilgileriimi doğru eklediğime eminim.Sorun neden kaynaklanıyor?
@Yusuf ERGİŞİ lütfen cevaplayın bu sorunum halen devam ediyor ve yardım eden yok.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

alim3300

Üye
Üye
29 Tem 2024
9
1
3
Merhaba @alim3300 ,

Yoğunluk nedeniyle geç yanıt ilettiğim için üzgünüm. İlettiğiniz sorun devam ediyor mu?
Evet yarın yine ödeme talimatı verdim ama benim düşünncem bu sorurun yine tekrar edeceğidir.Hiç bir banka kart bilgilerim yanlış değil.Bank kartım aktif durumda.Ama nedense ödeme iki seferdir ki iptal edilib geri adsense gönderiliyor.

jisan77

Üye
Üye
17 Ağu 2024
2
1
3
The system indicates the payment has been completed, but it's concerning that the funds haven't reflected on the card after 8 days. Has the bank or payment service provider been contacted? Delays like this could be due to processing issues, so it might be helpful to follow up and ensure there are no further complications.