Onay durumu: müdehale edilmesi gerekiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

omercanalbayrak

Üye
Üye
9 Tem 2024
3
1
1
Merhaba ikinci kez bu bildirimi alıyorum. Regülasyonları okudum ve videoları izledim ancak ampirik direktifler olmadığı için ne yapacağımı çok da anlamış değilim. İhlal ediyorsam neyi ediyorum onu da anlamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Çok teşekkür ederim. Screenshot 2024-07-09 at 22.01.38.png

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

reynnzion+ilttu

Üye
Üye
10 Tem 2024
2
0
1
Bak şimdi güzel kardeşim, orda ads.txt durumu var bulunamadı diyor, muhtemelen ondan olabilir önce ads.txt dosyasını bi hallet. Sonra tekrar dene, sonucu paylaş bizimle bir sonraki adım için.

omercanalbayrak

Üye
Üye
9 Tem 2024
3
1
1
Birde başvurduktan kaç gün sonra bu bildirim geldi?
Öncelikle çok teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için. ikinci sorunuzun cevabı için yazıyorum: 10 gün sonra geldi . Ayrıca bu dediğiniz ads.txt sorununu çözmeye çalışmıştım bir ara. Bir türlü altından kalkamamıştım. sonra baktım da zorunlu değil diye okuyunca kendi yönergelerinde. uğraşmayı bıraktım. ama çözmem gerekiyorsa da ufak bir öneriniz olursa çok makbule geçer. Tekrar çok teşekkür ederim. Sevgiler.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Ömercan hocam merhaba,

AdSense Türkiye Topluluğumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürler. Resmi platformdan yanıt iletilmişti fakat ads.txt ile ilgili sorunuza yanıt vermek isterim. Sitenizi kontrol ettiğimde ads.txt dosyasının sağlıklı bir şekilde kurulu olduğunu ve aktif olduğunu gördüm. Şu an sanırım sitenizde @gugilabla 'nın ilettiği yönergeleri uyguluyorsunuz. Bizlere bir ihtiyaç olursa burada olacağız.

Bu arada değerli katkıları için @reynnzion+ilttu arkadaşımıza müteşekkirim.

Saygılarımla,
Yusuf