Onaylamıyor, yine 7 gün sonraya limit koydu

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
13
1
3
Merhaba,
Yardıma ihtiyacım var. Neredeyse 30 yıllık, hiti olan bir siteyi eklemeye çalışıyorum, fakat daima aynı mesajları alıyorum.

adsenseredverdiyinehepaynimesajlargösteriliyor.jpg

Siteyi ana kısımları WordPress'e taşımıştım, çok eski html tasarımı vardı; her şey olduğu gibi ve tüm linkleriyle geçmedi ve tamamlanmadı tabii ama mümkün olduğunca yönlendiriyordum. En son bazı yerlerde çare bulduğunu gördüğüm 404'leri ana sayfaya yönlendirme işlemini de yapmıştım. Bir de çok daha aktif olan forumu var. Başlarda direkt giriş fazlaydı ama çalışmalarımla organik tarafiki son 30 günün en büyüksek değeri oldu.

Bugün 7 gün önce inceleme isteğinde sınırını aştığım için limit koymuştu ama dün kaldırıp tekrar başvurabildim ve az evvel yine aynı mesaj geldi. "4 Şub 2025 itibarıyla tekrar deneyebilirsiniz." diyor. Yine kaldırıp tekrar başvurabilir miyim şu an mesela?

Acaba kısa süreliğine ana sayfayı foruma yönlendirsem olur mu diye düşünüyorum, emin değilim. 1 senedir hiç ilgilenmediğim siteye onay verdi, ama buna vermedi bir türlü. Bazen sunucu problemleri oluyor, siteyi çok kısa süreliğine girilemeyebiliyor, bundan sebep olabilir mi, ona mı denk geliyor kontroller diye düşünüyorum ama emin değilim.

Sizlerden yardım istiyorum, lütfen. Özellikle @Yusuf ERGİŞİ ve diğer ekip geçmişte yardımcı olmuşlardı. Site linkini özelden gönderebilirim.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Moderatör
10 Nis 2018
2,378
1,440
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,
Yardıma ihtiyacım var. Neredeyse 30 yıllık, hiti olan bir siteyi eklemeye çalışıyorum, fakat daima aynı mesajları alıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 2690

Siteyi ana kısımları WordPress'e taşımıştım, çok eski html tasarımı vardı; her şey olduğu gibi ve tüm linkleriyle geçmedi ve tamamlanmadı tabii ama mümkün olduğunca yönlendiriyordum. En son bazı yerlerde çare bulduğunu gördüğüm 404'leri ana sayfaya yönlendirme işlemini de yapmıştım. Bir de çok daha aktif olan forumu var. Başlarda direkt giriş fazlaydı ama çalışmalarımla organik tarafiki son 30 günün en büyüksek değeri oldu.

Bugün 7 gün önce inceleme isteğinde sınırını aştığım için limit koymuştu ama dün kaldırıp tekrar başvurabildim ve az evvel yine aynı mesaj geldi. "4 Şub 2025 itibarıyla tekrar deneyebilirsiniz." diyor. Yine kaldırıp tekrar başvurabilir miyim şu an mesela?

Acaba kısa süreliğine ana sayfayı foruma yönlendirsem olur mu diye düşünüyorum, emin değilim. 1 senedir hiç ilgilenmediğim siteye onay verdi, ama buna vermedi bir türlü. Bazen sunucu problemleri oluyor, siteyi çok kısa süreliğine girilemeyebiliyor, bundan sebep olabilir mi, ona mı denk geliyor kontroller diye düşünüyorum ama emin değilim.

Sizlerden yardım istiyorum, lütfen. Özellikle @Yusuf ERGİŞİ ve diğer ekip geçmişte yardımcı olmuşlardı. Site linkini özelden gönderebilirim.

İyi forumlar.
Merhaba,

Başvuru yaptığınız sitenin URL yaşını öğrenebilir miyim? ve içeriklerinizi aktif olarak ne zaman girmeye başladınız?

Reklam yayınlamak istediğiniz sayfaların <head> etiketi arasına otomatik reklam kodunuzu eklediğiniz sürece;
Sitenizi Google Bot (AdSense tarayıcısı robot) sıklıkla ziyaret eder ve sitenizin sürdürülebilir olup olmadığını rapor eder. Sitenizde olası teknik sorunları ve politika ihlallerini gözlemler. Sizin de yaptığınız tespitler durumu etkileyen faktörlerdir. Trafik durumunuzun organik ve stabil olduğu en az 15 günlük sürede belli olur. Url yaşınızın da en kötü 2 ayını doldurmuş olması gerekir. İçerikleriniz özgün ve kullanıcılara değer katan içerikler olmalı, içerik olarak zengin ve tema olarak gezinmesi kolay bir tema olmalıdır.

Bu kriterleri tamamladıktan sonra geriye sürdürülebilir yapıda olduğunuzun ispatı gerekiyor (en az 2 ay günlük güncel makalelerin olduğu site).

İyi dileklerimle

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
13
1
3
Merhaba,

Başvuru yaptığınız sitenin URL yaşını öğrenebilir miyim? ve içeriklerinizi aktif olarak ne zaman girmeye başladınız?

Reklam yayınlamak istediğiniz sayfaların <head> etiketi arasına otomatik reklam kodunuzu eklediğiniz sürece;
Sitenizi Google Bot (AdSense tarayıcısı robot) sıklıkla ziyaret eder ve sitenizin sürdürülebilir olup olmadığını rapor eder. Sitenizde olası teknik sorunları ve politika ihlallerini gözlemler. Sizin de yaptığınız tespitler durumu etkileyen faktörlerdir. Trafik durumunuzun organik ve stabil olduğu en az 15 günlük sürede belli olur. Url yaşınızın da en kötü 2 ayını doldurmuş olması gerekir. İçerikleriniz özgün ve kullanıcılara değer katan içerikler olmalı, içerik olarak zengin ve tema olarak gezinmesi kolay bir tema olmalıdır.

Bu kriterleri tamamladıktan sonra geriye sürdürülebilir yapıda olduğunuzun ispatı gerekiyor (en az 2 ay günlük güncel makalelerin olduğu site).

İyi dileklerimle

Tekrar merhaba, size "Şuna istinaden..." serlevhasıyla özel mesaj olarak yollamıştım URL'yi.

Bugün birkaç saat önce silip tekrar başvurdum, fakat ads dosyası üzerinden başvurmuştum; reklam koduyla başvurulması daha mı mühim? Geçmişte ads dosyasıyla da onay aldığım için bir ehemmiyet vermedim.

Ayın 7'sinden beri benim GSC ve Analytics'imde kayıtlı ve stabil bir hiti var. Site yaşı 30 yıl olması lazım. Mesela alt klasördeki forumu 28 yıllık. Temayı kendim yapmıştım. Bu açıdan uygunluğu için pek çok defa düzenledim. Ana sayfa öyle olmasa da belki, forumu çok aktif.

Son düzenleme:

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
13
1
3
Gene red. bu defa üst menüdeki dropdown menüyü kaldırıp göndermiştim. Bilemiyorum. Hitli bir site ve buna ihtiyacım var....

1738346508091.png

Son düzenleme:

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
13
1
3
Artık bekleyip haftaya tekrar deneyeceğim. Acaba başvurmadan önce rasgele bir wordpress temasını kurup mu göndersem, bilemiyorum. Sizlerden cevap ve desteği bekleyeceğim bir hafta. Teşekkürler.

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
13
1
3
Az önce tekar bir başvuru yaptım. Fakat bu defa temayı başka yerlerde de kullandığım ve onaylı sitelerimin olduğu Missinon News teması ile değiştirdim. Site kiti kurdum. Bir görüntü reklam birimi oluşturup temaya ve forum stiline ekledim; 404 sayfalarından arama sonuçlarından ve sayfalardan gizledim. forumda ise sadece ana sayfaya forum sayfalarına ve konulara ekledim. Böyle bir tavsiye verildiğini okudum galina buradaki çok eski gönderilerden. Denemek istedim. Bakalım. Olmazsa tekrar yazar ve eski haline getiririm.

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
13
1
3
Yine olmadı. Site kiti kaldırdım, temayı eski haline getirdim, tüm siteden adsense kodlarını ve verilerini kalkdırdım. Bu site için biraz moralim bozuldu, 1 aydır hep deniyorum. AdSense kullanmama izin verilen yükset hitli bir site olduğu için hevesliydim.

1738695159489.png

@Yusuf ERGİŞİ size tekrar bir PM gönderiyorum. Lütfen bir bakın.

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
13
1
3
Bu site için Google'dan ümidi kesince adsterra reklamlarını ekledim. Denemek için bakalaım ne olacak. Hahah, bir kişi buradan 50 bin dolar kazanmıştı r10'da paylaşmış, çok iyi yaa, o kadar kazanmam imkansız ama bakalım belki damlar.

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
13
1
3
Adsterra kodlarını siteden sildim. 1 günde 54 bin gösterim ve 10 tıklamaya 6.66$ verdi. Bazı yerlerde siteye zarar verdiği yazılmış; kullanıcılardan da olumsuz dönüşler aldım. Kaldırdım. Param içeride kalacak ama zararın neresinden dönülse kar. Belki haftaya tekrar denerim Adsense'yi. Bu olaylar biraz psikolojimi de etkiliyor. Sakinleşmem lazım. AdSense gerçekten rakipsiz ve korkutucu. Çok eski site olması belki bir şeyleri tetikliyordur veya belki daha fazla tamamlamam gerekiyordur, hiç foruma bakmıyorlar mı sadece ana sayfaya bakıp geçtiler mi acaba... 1 aydır zaman harcadım, uğraştım, yoruldum.