Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar adsense pin geldi girdim fakat ödeme yapmadı
içindeki bakiye 2 3 ay öncesine aittir genelde pin girince ödeme cıkardı aynı gün
fakat ÖDEME SORUN GİDERİCİSİNE BAKTIĞIMDA pinin girilmediği yazıyor.
merhabalar adsense pin geldi girdim fakat ödeme yapmadı
içindeki bakiye 2 3 ay öncesine aittir genelde pin girince ödeme cıkardı aynı gün
fakat ÖDEME SORUN GİDERİCİSİNE BAKTIĞIMDA pinin girilmediği yazıyor.
Uzman @Must Leisure arkadaşımın müsaadesiyle sormak isterim:
- İki farklı yayıncı kimlik numarası gördüm bunların her ikisi de tek bir gmail hesabınıza mı ait?
- Google AdSense resmi forum tarafına konuyu taşıdınız mı? Eğer tek AdSense hesabınız varsa ve sorununuz devam ediyorsa;
Google AdSense resmi forum tarafına durumu iletin ve ilgili birime iletelim görüş alalım.
hocam tek pub- 47 ile biten diğerini bilmiyorum malesef. hesapta pin tmm kimlik vergi ihlal yok site açık kesinleşen kazancta zaten mayis nisana ait 15 bin tl soyle bi konu actim yardimci olursaniz
hocam tek pub- 47 ile biten diğerini bilmiyorum malesef. hesapta pin tmm kimlik vergi ihlal yok site açık kesinleşen kazancta zaten mayis nisana ait 15 bin tl soyle bi konu actim yardimci olursaniz