Silinsin.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Kullanıcılar reklamlara tıklamıyorlardır. Tıklamak zorunda değiller. Gösterimden de para kazanıyorsunuz.

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Reklam yerleşimini iyi yapamamışsınız demektir. O kadar hit alıpta 1-2 tıklama sizce mantıksız değilmidir ?
Tabiki tıklamak zorunda değiller ama reklam yerleşimini iyi yaparsan kazanırsın elbette.
Tavsiye vermek gerekirse reklam yerleşimi hakkında bilgi edinebilirsiniz. 300 ile 1000 arası kötü ve normal bir giriş sayısı değildir gayet iyidir.

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Otomatik değilde , harici reklamlar oluştur sabit yani . Mesela sitenin header bölümüne header reklamı koy boyuta göre . Ben genelde 970x olanı kullanıyorum .

Sitenin en altınada koy header reklamını .

Yani sabit reklamları sitene 4 adeti aşmayacak şekilde koy .

Otomatik reklam biraz yetersiz kalıyor .

+Görüntülenmeden kazanmakta gerekiyor tabii , bu adsense formunda admatic kullanılıyor görüntülenme için . Sende başvur oraya oradanda al reklamını . yada Reklamstoreyi de kullanabiirsin desktop reklamı .

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Eşimin kadınlara yönelik bir sitesi var. Link: ÖRGÜNÜN SİHRİ
Günlük hit 300-1000 arası.
adsense reklam gösterim sayısı 200-800 ama tıklama 1-2 oluyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba bilgisayardan bakınca sitenizde ben bir tek raklam göremedim. reklam yoksa tıklamada yok. manüel olarak ekleyiniz blogspot kullanıyorsunuz widgetlerden adsense yerleşimi yapa bilirsiniz

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Gerçekten mi? Ben başka cihazlardan kontrol ettim. Gözüküyordu reklamlar. Tamam düzelteceğim.
Reklamları kendine kapatmanı öneririm . Kendin yanlışlıkla da olsa tıklamaman için . ADBLOCK kullanıp kendine kapatabilirsin.