Site devre dışı veya kullanılamıyor hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

bilgimizolsun

Üye
Üye
2 Kas 2020
1
0
1
bilgimizolsun.com adlı sitem için adsense almaya çalışıyorum fakat uzun zamandır Site devre dışı veya kullanılamıyor diye olumsuz bir cevap alıyorum.
Diğer konularda gördüğün yapmam gereken her şeyi düzgün yaptığımı düşünüyorum
- sitemi googlesearchconsele www. olmadan ekledim, adsense başvurumuda www. olmadan yapıyorum
-robot.txt dosyamda sorun yok
-noindex yok
-adsense kodlarımı temamda doğru yere ekliyorum defalarca kontrol ediyorum ama bu sorunu aşamıyorum web sitem kurulalı 4 ay kadar oluyor içersinde 80 kadar makale var çok büyük kısmı özgün.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
bilgimizolsun.com adlı sitem için adsense almaya çalışıyorum fakat uzun zamandır Site devre dışı veya kullanılamıyor diye olumsuz bir cevap alıyorum.
Diğer konularda gördüğün yapmam gereken her şeyi düzgün yaptığımı düşünüyorum
- sitemi googlesearchconsele www. olmadan ekledim, adsense başvurumuda www. olmadan yapıyorum
-robot.txt dosyamda sorun yok
-noindex yok
-adsense kodlarımı temamda doğru yere ekliyorum defalarca kontrol ediyorum ama bu sorunu aşamıyorum web sitem kurulalı 4 ay kadar oluyor içersinde 80 kadar makale var çok büyük kısmı özgün.
Merhaba,

Sitenizin header alanında wp menülerini görüyorum. Hatta kaydol butonuna dokunduğumda bozuk şekilli bir sayfa açılıyor. Ayrıca sitenizde neredeyse sıfır değerde trafik mevcut. İndexlenmemiş gibi bir durumu var. Bunun nedeni otomatik reklam kodunuzu Robot un göremediği anlamına da gelir. Tekrar otomatik reklam kodunuzun reklam göstermek istediğiniz her sayfanın <head> etiketi arasında doğru bir şekilde yerleştirilip yerleştirilmediğini kontrol edin. Zaten WP altyapısı kullanıyorsunuz, WP ile ilgili eklenti kullanarak reklam kodunuzu eklemelisiniz. Siz search consolda verileri görüyor musunuz? Yada henüz mü başladınız indexleme işlemlerine. URL adresinizi 6. ayda almışsınız, veri girmiş miydiniz?