Tekrar eden içerikten pk red yedim

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Atlasp

Üye
Üye
8 May 2024
5
0
1
Merhabalar.Shortslarda her gün gördüğümüz bilgi tarih videolarına benzer içerikler üretiyorum.Bugün tekrar eden içerikten pk başvurum red yedi.İçeriğin ilk olarak bu kanal tarafından oluşturulduğu açık değil.Ayrıca içerik başka kaynaktan alınıp yeniden kullanılmış olabilir uyarısı var.Bir tane videomda content id vardı.Müzikten dolayı.Onu başvuru yapmadan önce kaldırmamıştım yayındaydı.Kanalı etkilemiyor ibaresi mevcut diye onay almamda sorun olmaz diye düşündüm.Sebebi o video olabilir mi ? Yoksa içeriklerim diğer tarih bilgi kanallarına benzediği için mi red yedim bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:

halit49

Üye
Üye
11 May 2024
2
0
1
Content İd ile alakası yok. Content İD olayında kazanılan para karşı tarafa gider. Kanalı etkilemez.
Muhtemelen kullandığın video ya başka birine ait ya senin başka bir kanalın var orda paylaşıp tekrar bu kanalda da paylaştın yada daha önce bu videoyu kanalında paylaşmış olduğun için tekrar içerik uyarısı verdi...

Atlasp

Üye
Üye
8 May 2024
5
0
1
Content İd ile alakası yok. Content İD olayında kazanılan para karşı tarafa gider. Kanalı etkilemez.
Muhtemelen kullandığın video ya başka birine ait ya senin başka bir kanalın var orda paylaşıp tekrar bu kanalda da paylaştın yada daha önce bu videoyu kanalında paylaşmış olduğun için tekrar içerik uyarısı verdi...
Sonradan dank etti ve dün sildim ilk videolarımı.Sıfır mail üzerine bir kanal açtığımda attığım videolar 40-50 de kalmıştı.Ordan silip buraya yüklemiştim ve uçmuştu videolar.Büyük ihtimal sorun o gibi.Bakalım gelecek ay belli olacak.