Tekrar kullanılan içerik hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
Merhaba youtubede kanalının sahibiyim para kazanmam tekrar kullanılan içerikten dolayı kapatıldı. Sanırım resimlerden oluşan videolardan dolayı çıkıyormuş bu hata. Kanalımda bu tarz 3 adet video bulunuyor bunları kaldırsam para kazanmam tekrardan aktif olur mu?
(kanalımda valorant en iyi vuruşlar tarzında videolar paylaşıyorum benimle aynı içerikleri üreten diğer kanalların para kazanması açık ) Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bahsettiğim videolar :
Kanalım :
Para kazanması açık kanallara örnek

Son düzenleme:
15 Eyl 2019
17
21
3
Tekrar kullanılan içerik uyarısının gelmesinin nedenleri "size ait olmayan videoları" çoğu kez videolarda kullanmanızdan dolayı.
Bahsettiğiniz videoda "Kendi yorumunu katmış" bu nedenle para kazanması açık.

Görsellerden dolayı tekrar kullanılan içerik uyarısı çok nadir gelir. Fakat sizin göstermiş olduğunuz video tekrarlanan içerik uyarısına açık durumda.
30 günlük bir süre verilir bu süre zarfına kadar bu videoları kaldırmanız gerekiyor. Kaldırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Silinen videolar 4000 saatten düşüş yapacağını unutmayın.

Son düzenleme:

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
Tekrar kullanılan içerik uyarısının gelmesinin nedenleri "size ait olmayan videoları" çoğu kez videolarda kullanmanızdan dolayı.
Bahsettiğiniz videoda "Kendi yorumunu katmış" bu nedenle para kazanması açık.

Görsellerden dolayı tekrar kullanılan içerik uyarısı çok nadir gelir. Fakat sizin göstermiş olduğunuz video tekrarlanana içerik uyarısına açık durumda.
30 günlük bir süre verilir bu süre zarfına kadar bu videoları kaldırmanız gerekiyor. Kaldırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Silinen videolar 4000 saatten düşüş yapacağını unutmayın.
Bende aynı tarz içerikler üretiyorum o kanalla aramızdaki tek fark benim kanalımda bulunan 3 adet seslendirme videosu.
Örnek olarak bu sabah yüklediğim video

15 Eyl 2019
17
21
3
Kanalınızdaki videoda pek çok konu birbirine çok benzer ve hatta görseller aynı kullanılmış. Başlıklarda aynı kullanılmış.

İnceleyen ekip gerçek insanlardan oluştuğu için bu maddeyi gözönünde bulundurmuşlar;
Kendini tekrar eden içerik, içeriklerin birbirine çok benzer olduğu kanallarla ilgilidir. Bu tür içeriklerde izleyiciler aynı kanaldaki videolar arasında fark bulmakta zorlanabilir.

Kanalınız bu maddeye girdiğinden dolayı böyle bir uyarı verilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
Yani şuan yapmam gereken seslendirme videolarını silip kapakları ve başlıkları düzenlemek mi?
Daha sonra para kazanmam kesin açılacak mı?

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
510
307
63
Merhaba youtubede www.youtube.com/radyant kanalının sahibiyim para kazanmam tekrar kullanılan içerikten dolayı kapatıldı. Sanırım resimlerden oluşan videolardan dolayı çıkıyormuş bu hata. Kanalımda bu tarz 3 adet video bulunuyor bunları kaldırsam para kazanmam tekrardan aktif olur mu?
(kanalımda valorant en iyi vuruşlar tarzında videolar paylaşıyorum benimle aynı içerikleri üreten diğer kanalların para kazanması açık ) Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bahsettiğim videolar : https://youtube.com/playlist?list=PLfixNTsbf8Czk5bMRpUTI9rBMagM8xz34
Kanalım : www.youtube.com/radyant
Para kazanması açık kanallara örnek :
Selam tekrar kullanilan icerigi üç durumdan ötürü alirsiniz birincisi baska kanallardaki videolari kirpip en boy orani degistirip kanalinizda yayinlamak,ikincisi daha önce bir videoda kullandiginiz goruntuyu baska bir videonuzda kullanmaniz.Ücuncusu degersiz icerik kalitesiz sadece goruntu bulunan ses bulunmayan yani reklam yayinlanmasina uygun olmayan ya da sadece ses goruntu tek olduğu durumda icerikler icinde bu hata aliniyor.30 gun sonra tekrar basvuru acilacak detaylica kanalinizi incelerler supheli gördüğünüz videolari belirttiğim başlıklara dikkat ederek silin.

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
Selam tekrar kullanilan icerigi üç durumdan ötürü alirsiniz birincisi baska kanallardaki videolari kirpip en boy orani degistirip kanalinizda yayinlamak,ikincisi daha önce bir videoda kullandiginiz goruntuyu baska bir videonuzda kullanmaniz.Ücuncusu degersiz icerik kalitesiz sadece goruntu bulunan ses bulunmayan yani reklam yayinlanmasina uygun olmayan ya da sadece ses goruntu tek olduğu durumda icerikler icinde bu hata aliniyor.30 gun sonra tekrar basvuru acilacak detaylica kanalinizi incelerler supheli gördüğünüz videolari belirttiğim başlıklara dikkat ederek silin.
Bir forumda kanalımdaki kapakların ve başlıkların birbirine benzediğini bunları düzenleyip tekrar başvurduğumda para kazanmanın açılacağını söyledi bu doğru mu?

1.Başka Bi kanaldan video almıyorum sadece twitchden klipleri indirip sıralıyorum (yukarıda belirttiğim gibi bunu yapıp para kazanması açık kanallar var) yukarıda kendi videom da bulunuyor

2.kanalımda her videoda olan sadece intro, outro ve sponsor videosu var

3. Kanalında valorant seslendirme videoları bulunuyor dediğinize göre bu seslendirme videolarını sildiğimde para kazanmanın açılması gerekiyor

Son düzenleme:

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
510
307
63
Bi forumda kanalındaki kapakların ve başlıkların birbirine benzediğini bunları düzenleyip tekrar başvurduğumda para kazanmanın açılacağını söyledi
Kapak fotografiyla konunun ilgisi yok onemli olan nokta içerik, kapak fotoğrafıyla değil içerikle para kazanılıyor çünkü 😉,belirttigim durumlari düzeltmeden basvuruda bulunmayin google yetkilileri hakli olarak yine ayni durumla karsilasirsa askida bekletir 6 ay sonra red atar madur olursunuz dediğim basliklari özenle elden gecirin açılır para kazanmanız

Ceyhun Çakman

Üye
Üye
31 Ağu 2020
19
1
3
Kapak fotografiyla konunun ilgisi yok onemli olan nokta içerik, kapak fotoğrafıyla değil içerikle para kazanılıyor çünkü 😉,belirttigim durumlari düzeltmeden basvuruda bulunmayin google yetkilileri hakli olarak yine ayni durumla karsilasirsa askida bekletir 6 ay sonra red atar madur olursunuz dediğim basliklari özenle elden gecirin açılır para kazanmanız
1.Başka Bi kanaldan video almıyorum sadece twitchden klipleri indirip sıralıyorum (yukarıda belirttiğim gibi bunu yapıp para kazanması açık kanallar var) yukarıda kendi videom da bulunuyor

2.kanalımda her videoda olan sadece intro, outro ve sponsor videosu var

3. Kanalında valorant seslendirme videoları bulunuyor dediğinize göre bu seslendirme videolarını sildiğimde para kazanmanın açılması gerekiyor