Tekrarlanan içerik konusundan yıldım, vallaha yıldım :( Nolur biri yardım etsin

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

eceolcayy

Üye
Üye
14 Eyl 2024
1
0
1
4 tane kanalım değişik zamanlarda tekrarlanan içerik nedeniyle kapandı. 2 tanesini 2 seneyi geçti açtıramadım. İlk zamanlar açtığım kanallarda hatalı içerikler üretmiş olabilirim ama son kapanan kanalımda çok dikkat ettim gene de kapandı. sonra yeni kanal açtık, bu sefer bazı videolarda sesimizi, bazı videolarda kendimizi koyarak hazırladık videoları bir arkadaşımla birlikte. Ama bu sefer de para kazanmaya bile açmadı. Kategoriyle alakasız yüklediğimiz birkaç video vardı onları sildik, video içlerindeki konuyla ilgili küçük video parçalarını kestik tekrar başvurduk yine açılmadı. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Yıllardır uğraşıyorum, hayatımdan, işimden, uykularımdan, çocuğumdan zaman kısarak çırpınıyorum ama olmuyor. :( hangi videolar sorunlu söyleseler silip geçicem ama o da yok. samanlıkta iğne arıyoruz. Allah rızası için biri yol göstersin çok bunaldım :(

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
394
158
43
Eğer daha önceden yüklemiş olduğunuz videoları , tekrardan yada üzerinde ufak değişimler yaparak yükledi iseniz, birbirlerine benzer olduklarından dolayı tekrarlanan video olarak algılanır ve para kazanma açılmaz yada para kazanması açık olan kanallar kapanmakta, baikalarını örnek alarak yapılan videolar biletekrarlanan içerik olarak algılanır ve bu tür olaylar başınıza gelir, aynı videolar üzerinde oynama yaparak harcadığınız zamanları yeni videoyaparak harcamanız sizin için daha iyi olurdu
Şöyle bir örnek vereyim , gerek burada gerek se instagram yolu ile bana ulaşan kişilerde bunu gördüm ondna açıklama gereği duydum , eğer kurumsal bir kanal yada tv proğramı deilseniz, normal videolardan almış olduğunuz kesintiler ile short video yaptığınızda bu bile takrarlanan içerik sayılmakta, son zamanalrdaki güncellemeleri takıp ederk videoları çekmenizi tavsiye ederim ,
Yapmış olduğumuz hatalardan en büyüğü , her ne iş olursa olsun alt yapıyı yada o konu ile ilili inceleme yapmadan işe girişmektir, bundan dolayı youtube yada google güncellemelrini takı etmek gerekiyor.
Hangı video olduğuna dair sizlere bir bilgi verilmez, hatta açıklama , etiketler bire bir aynı olduğunda bu hata meydana gelir,genelleme yapılır, geçerli bir ıtıraz videosu hazırlamanız gerekiyor , sosyal medyada bunun ile ilgili bir çok video mevcuttur, sizin yaşadığınız durumu , ben yaşadaım , 2 incelemede kanalım tekrardan açıldı , 1 de yaptığım hata , video gönderdikten sonra bazı videoları silmem ve değişmeler yapmam idi