TO'yu Max %1 i görebiliyorum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Besim

Üye
Üye
22 Şub 2020
17
7
3
Merhaba arkadaşlar.

Adsense ile 4 aydır hararetli bir onay süreci yaşadım ve bu haftabaşında sitemi onaylatabildim. Reklam yerleşimine ve adetine forumlarda yazan yorumlara göre dikkat etmeye çalıştım. Fakat TO 'yu %0.5-%1 arasında görebiliyorum. Sadece yerelden okunma alan bir haber sitesi olduğu için yaklaşık 3600 tane reklam ağını engelledim. Sadece 27 tane Türk reklam ağını bıraktım. Konu hakkında sevabına yorum yapıp bize derman olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba?

Sitemizin adresi: Trabzon Haberleri - Trabzonspor Haberleri|Doğu Karadeniz Haber Ajansı

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhaba arkadaşlar.

Adsense ile 4 aydır hararetli bir onay süreci yaşadım ve bu haftabaşında sitemi onaylatabildim. Reklam yerleşimine ve adetine forumlarda yazan yorumlara göre dikkat etmeye çalıştım. Fakat TO 'yu %0.5-%1 arasında görebiliyorum. Sadece yerelden okunma alan bir haber sitesi olduğu için yaklaşık 3600 tane reklam ağını engelledim. Sadece 27 tane Türk reklam ağını bıraktım. Konu hakkında sevabına yorum yapıp bize derman olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba?

Sitemizin adresi: Trabzon Haberleri - Trabzonspor Haberleri|Doğu Karadeniz Haber Ajansı
Selam reklam ağlarını engellemek sıklıkla gelir düşüşüne yol açıyor.Genelde web sitelerinden ve youtube kanallarinda %5 civarında t.o alinmakta reklam yerlesimi konusunda bir problem varsa konuda uzman arkadaşlarımız yardimci olacaklardir.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Besim

Üye
Üye
22 Şub 2020
17
7
3
Selam reklam ağlarını engellemek sıklıkla gelir düşüşüne yol açıyor.Genelde web sitelerinden ve youtube kanallarinda %5 civarında t.o alinmakta reklam yerlesimi konusunda bir problem varsa konuda uzman arkadaşlarımız yardimci olacaklardir.
Sitemiz Trabzon merkezli bir haber sitesi olduğu için sadece yerel reklamların daha faydalı olacağını düşündüm. Yerleşimlerle ilgili okuduklarımı uygulamaya çalıştım ama konusunda uzman arkadaşların yorumları olursa ziyadesiyle mutlu olurum.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Sitemiz Trabzon merkezli bir haber sitesi olduğu için sadece yerel reklamların daha faydalı olacağını düşündüm. Yerleşimlerle ilgili okuduklarımı uygulamaya çalıştım ama konusunda uzman arkadaşların yorumları olursa ziyadesiyle mutlu olurum.

Merhaba,

Desket Ekibi arkadaşım @Atacba ya çok teşekkür ederek, Google sertifikalı bir reklam ağını engellemeden önce, aşağıdaki açıklamalara dikkat etmeniz gerekir:

Reklam açık artırmaları
Reklam açık artırma süreci ve gelir paylaşımı, hem Google Ads programında hem de Google sertifikalı reklam ağlarında aynıdır. Reklamlar ister Google Ads'ten isterse bir reklam ağından gelsin, sistemimiz her zaman en yüksek ödemeyi yapan reklamları gösterir. Bir reklam ağını engellerseniz, geliriniz bundan olumsuz etkilenebilir. Çünkü, engellenen ağ, sitenizdeki açık artırmada rekabet etmeyeceği için reklam alanınızın elde edebileceği kazançlar kaçırılmış olur.

Bin gösterim başına gelir (BGBG)
BGBG, aldığınız her 1000 gösterimden elde edeceğiniz tahmini kazançları temsil eder. Reklam ağlarını BGBG'yi temel alarak engellemenizi önermiyoruz. Aşağıdaki örneği inceleyelim:

Reklam ağıGösterim sayısıBGBG
A Ağı10.0001 dolar
B Ağı143 dolar
C Ağı10000,50 dolar
B Ağı en yüksek BGBG'ye sahiptir ve diğer ağlardan daha iyi performans gösterdiği anlaşılmaktadır. Ancak, bu metrik yalnızca 14 gösterime dayanmaktadır ve sonraki 1000 veya 10.000 gösterim için aynı geliri bekleyemezsiniz. Gösterimlerin değeri büyük ölçüde değişiklik gösterir. Bu nedenle, az sayıda gösterime ilişkin BGBG yanıltıcı olabilir.

C Ağı en düşük BGBG'ye sahiptir. Ancak, BGBG'si düşük olduğu için C Ağını engellemek, gelirinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Değeri daha az olan gösterimlerin açık artırmalarını kazandığı için, C Ağının BGBG'si daha düşüktür. Sistemimiz açık artırmadaki her bir gösterimin değerini her zaman en üst düzeye çıkarmaya çalışır. C Ağını engellerseniz, daha az kazandıran teklife sahip başka bir ağ, açık artırmayı kazanabilir.

Bol kazançlar diliyorum.