YouTube adsense 2.cil hesap sorunu

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

spex

Üye
Üye
4 Nis 2025
1
0
1
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda YouTube kanalı aldım Pakistanlı birisinden bilgim olmadığı için şöyle bir sorunla karşılaştım bu kanal sahibi 2 tane adsense hesabı açmış ve şuan kanalın maili bir tane adsense hesabına bağli ama gmailde farklı bir mailde adsense olduğuna dair bir mesaj gelmiş bende sonradan farkettim yani anlayacağınız asıl adsense hesabı kanal sahibinde ve bana vermiyor nede iptal ediyor vede benim hem bu sorunu düzeltmem gerek çünkü şuan bağlı olan adsense hesabida Pakistan olarak gözüküyor Türkiye olması lazım yani herşey sıfırdan olması lazım lutfen cevaplarınızi bekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250404-030643.jpg
    Screenshot_20250404-030643.jpg
    359.6 KB · Görüntüleme: 0

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
433
187
43
Güvenli olması açısından , yotube google adresinz o kişi üzerinde bir hesapda ise , kanalı marka hesabına taşımanız gerekmekte, eğer kanal güvenlik ayarlarında ki bilgiler o kişi üzerinde ise , telefon nosu 2. mail adresi bunu yapmanız imkansız, bir şekilde tüm günenlik ayarlarını kend üzerinize yapmanız gerekmektedir.yaptıktan sonra , kanalı kendi google adrsinize taşıdıktan sonra , size ayıt olan bir adsenseye bağlantı yaparsınız, bunu yapmadığınız taktirde tüm kazancınız o kişiye gider.
Diğer bir husu ise , eğer o kişi kanalım çalındı diye bildirim yapar ise kanaınız elinizden alınır, güvenmediğiniz kişilerden bu tür alım satım işlemleri yapmayın,

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: gugilabla