Yusuf ERGİŞİ Acil Yardımına İhtiyacım Var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

dygkurnaz

Üye
Üye
20 Şub 2020
4
1
3
Google Adsense hesabımızın bağlı olduğu mail adresi ele geçirildi ve geçen ay adsense ödesini aldı. Biz fark ettiğimizde hemen o maili yöneticilikten çıkardık. Fakat ele geçirilen mail adresinde ödeme kişisi ekleme yetkisi bulunuyor. Bundan dolayı biz yeni ödeme yöntemi ve ödeme kişisi ekleyemiyoruz. İletişime geçtim ve yetkililer henüz bir sonuca varmış değil. Hesaptan çekilen ödeme hesaba geri yansıtıldı. Fakat ödeme yöntemi ve ödeme kişisi ekleyemediğimiz için ödemelerimizi alamıyoruz. Lütfen konu hakkında acil yardımınıza ihtiyacımız var.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Google Adsense hesabımızın bağlı olduğu mail adresi ele geçirildi ve geçen ay adsense ödesini aldı. Biz fark ettiğimizde hemen o maili yöneticilikten çıkardık. Fakat ele geçirilen mail adresinde ödeme kişisi ekleme yetkisi bulunuyor. Bundan dolayı biz yeni ödeme yöntemi ve ödeme kişisi ekleyemiyoruz. İletişime geçtim ve yetkililer henüz bir sonuca varmış değil. Hesaptan çekilen ödeme hesaba geri yansıtıldı. Fakat ödeme yöntemi ve ödeme kişisi ekleyemediğimiz için ödemelerimizi alamıyoruz. Lütfen konu hakkında acil yardımınıza ihtiyacımız var.

Merhaba @dygkurnaz ,

Bu Link üzerinden buraya açtığınız talebi yeni bir konu açıp, açtığınız konunun linkini yine buradan benimle paylaşır mısınız?

• Beğen
Tepkiler: dygkurnaz

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

dygkurnaz

Üye
Üye
20 Şub 2020
4
1
3
Dekontu paylaşmam bir sorun oluşturur mu acaba ? Dekontu size özelden buradan iletsem olur mu ? Çünkü diğer hesabı çalan kişi benim paylaşımları takip edip işlem yaptırabilir.

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Dekontu paylaşmam bir sorun oluşturur mu acaba ? Dekontu size özelden buradan iletsem olur mu ? Çünkü diğer hesabı çalan kişi benim paylaşımları takip edip işlem yaptırabilir.

Özel mesaj yolu ile iletebilirsiniz.