Zaten hesabın var hatasına karşın;

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Burada çözümü bulamadım maleesef, yeni hesap açmam önerildi. Yeni hesap açıyorum ancak hata veren hesabın adresi ile yeni açacağım hesabın numarası farklı adresi aynı olursa sorun olurmu ?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Bilgilerin farklı olmasını öneriyorum. Yakalanma olasılığınızı en düşük oranda tutmak için.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Merhaba,

Bilgilerin farklı olmasını öneriyorum. Yakalanma olasılığınızı en düşük oranda tutmak için.

Saygılarımla,
Doğukan
Peki yeni açacağım hesabın numarasına sahip kişi ile adresini kullanacağım kişi farklı olursa sorun olurmu? Manuel doğrulamada veya başka bir yerde.

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Bir önceki mesajda yanlış bilgi verdim özür dilerim.
E devletten ikametgah bilgilerinizi de yükeleyeceğiniz için kendi adresiniz olmalıdır ve bilgiler tutarlı olmalıdır. Eğer diğer hesap onaylanmadıysa veya siteyi kabul etmediyse sıkıntı çıkmaz.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Merhabalar,
Bir önceki mesajda yanlış bilgi verdim özür dilerim.
E devletten ikametgah bilgilerinizi de yükeleyeceğiniz için kendi adresiniz olmalıdır ve bilgiler tutarlı olmalıdır. Eğer diğer hesap onaylanmadıysa veya siteyi kabul etmediyse sıkıntı çıkmaz.

Saygılarımla
Acaba adresler çakışır mı? bir önceki hesap ile bir de burada ki abi karşı daire olabilir demiş kafam karıştı :( adres vs vs.png

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Merhaba zaten hesabın var hatası aldığım için yeni bir adsense hesabı açıyorum. Hata veren hesaptan ayrı olarak farklı bir numara e posta üzerine açıyorum ancak hata veren hesap ile yeni açacağım hesabın adresi aynı olursa bir şey olur mu?
Ayrıca numara sahibi ile adresi farklı olursa sorun olur mu? Burada bir yetkili olur dedi başka bir yetkili karşı dairenin adresini verebilirsin dedi. Karşı dairenin adresi farklı adres oluyor lütfen net bir cevap verin.
@Yusuf ERGİŞİ @Atacbala @Cihat Özgen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...