• AdSense'yi daha iyi kullanabilmek için AdSense Rehberi'ne buradan ulaşabilirsiniz.

Sabit Konu Ziyaretçi Kişisel Veri İşleme Aydınlatma Beyanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihat Özgen

Yönetici
Yönetici
Uzm.Mühendis
Destek Ekibi
Katılım
10 Nis 2018
Mesajlar
468
Web sitesi
www.cihatozgen.net.tr

AdSenseTurkiye.com.tr Ziyaretçi Kişisel Veri İşleme Aydınlatma Beyanı

Değerli Ziyaretçimiz;

Bu beyanın amacı sitemize yaptığınız ziyaret esnasında işlediğimiz kişisel verilerinizle ilgili olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (‘’Kanun’’) m.10 çerçevesinde sizleri aydınlatmaktır. Bu kapsamda veri sorumlusu, Türk Patent Enstitüsü Marka Tescil Belgesine Haiz 2018 59625 Marka Numarası ile kayıtlı olan ve internet kullanıcılarına eğitim/destek sağlamak amaçlı kurulmuş olan AdSenseTurkiye.com.tr web sitesidir.

Neden Kişisel Verilerinizi Toplar ve İşleriz?

Kişisel verilerinizi, destek almak istediğiniz durumlarda talep ettiğiniz işlemlerin size ait olup olmadığının kontrollerini yapmak ve teyit etmek için toplarız.

Kişisel Verilerinizi Hangi Yöntem ve Hangi Hukuki Sebebe Dayanarak Toplarız?

Kişisel verilerinizi ziyaretiniz esnasında destek almak istediğiniz konuya istinaden, talebimiz halinde adsenseturkiye.com.tr sitesi üzerinden özel ileti yoluyla, sadece konusunda uzman destek ekibi kanalı ile, yazılı veya elektronik posta olarak yetkilisince sizden talep eder ve toplarız. Bu durum dışında destek ekibimiz haricinde hiçbir bilgi toplanmamaktadır.
Kişisel verilerinizi elektronik ortamda, destek ekibi ile iletişimde kaldığınız özel iletişim alanında açmış olduğunuz konu başlığı altında saklıyoruz. Bahse konu verilerinizi ilgili birimle geçilen iletişim sonucunda problemlerinizi çözmek adına işlemekteyiz.


Kişisel Verilerinizi Başkaları ile Paylaşıyor muyuz?

Ziyaretiniz sonrasında bize iletmiş olduğunuz kişisel verilerinizi, gerektiğinde ve talep ettiklerinde sizlerin de güvenliğinin sağlanması amacı ile kanunlarda öngörülen hallerde kamu kurum ve kuruluşları, iletmiş olduğunuz sorunu çözmek için destek ekibimiz, yine iletmiş olduğunuz problemi çözmek adına ilgili birimle paylaşmaktayız.

Kişisel Verilerinizin Korunması İçin Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

Kanun uyarınca kullanabileceğiniz haklarınız:
• Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme
• Kişisel verileriniz işlenmişse, nasıl işlendiğine ilişkin bilgi talep etme
• Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve kişisel verilerinizin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme
• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme
• Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini talep etme
• İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme
• İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme
• İşlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle sizin aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme
• Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde, zararın giderilmesini talep etme.

AdSenseturkiye Türk Patent Enstitüsü Marka Tescil Belgesine Haiz 2018 59625 Marka Numarası ile kayıtlı eğitim/destek web sitesidir. Bu aydınlatma beyanında yer alan her türlü konuda detaylı bilgi destek@adsenseturkiye.com.tr e-posta adresini kullanarak AdSenseTurkiye destek ekibi ile iletişime geçebilir ya da AdSenseTurkiye.com.tr üzerinden konu açarak başvuruda bulunabilirsiniz. Kanun veya alt mevzuatın öngördüğü şekil ve içerik şartları gözetilmeksizin iletilen istekler dikkate alınmayabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst
ausozluk ankara üniversitesi sözlük kadın forumu