Hesap durduruldu


moonly

Üye
Üye
19 May 2019
10
5
3
Selamlar, admob kimliğimle kazanç elde ediyordum. Bu gün admob hesabımı kontrol etmek istediğimde bir hata ile karşılaştım. Daha sonra Adsense hesabımıda kontrol ettim. Hesap durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. E posta kutunuzu kontrol edin.
Bu şekilde bir uyarı gördüm. Ancak tarafıma kesinlikle detay içeren bir mail gelmedi. Saatler sonra tekrar kontrol ettin ancak yinede böyle bir mail göremedim. Geçersiz tıklama gibi durumlarda bir yaptırım uygulanacağını anlıyorum. Hatta bu durumu ekosistemi korumak ve devamlılığını sağlamak adına fazlasıyla destekleyip yerinde buluyorum. Ancak konuyla ilgili hem advertiser hem bir publisher olarak katı bulduğum bazı noktalar var. Ben sisteme yeterince sadık kaldığımı düşünüyorum. İnanın çok uğraşıyorum. Sürekli politikaları incelemeye devam ediyorum. Hatta yeni bir şey olduğunda idrak edene dek reklamlarımı durdurduğum dahi oluyordu.

Ben sisteme bu kadar sadıkken, ortada hiçbir şekilde gerçeklik payı olmayan veya gerekçesi bulunmayan bir durumdan dolayı bu gün haklarım elimden alınmıştır. Konu hakkında tarafıma hiç bir bilgilendirme yapılmazken, itiraz edebilmem için bile bir yol gösterilmemiştir.

İçeride kalan kazancım kesinlikle umrumda dahi değil. Hatta hesaplarım geri aktif edilip, kazançlarım bir şekilde tarafıma iletilmeye çalışılsa dahi ödeme yöntemlerimi kaldırıp asla kabul etmeyeceğimi ve hesabı iptal edeceğimi buradan yetkililere taahhüt ediyorum.

Asıl sorum şu;
Reklam verenlerin hakları bu denli korunmaya çalışılırken, yayıncıların hakları neden bu kadar göz ardı ediliyor?

En kısa zamanda Google tarafından, tarafıma konu ile ilgili bilgilendirmenin yapılmasını ve tarafıma bir itiraz süreci tanınmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bundan sonra ne müşterisi nede müşterim olmayacağınızı ve konu tartışılıp kapatıldıktan sonra asla bir kez daha herhangi bir konuda muhattap olmayacağımızı üzüntüyle bildirir, sağlayacağınız destek için şimdiden çok teşekkür ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Merhaba BEN BARIŞ
Hesapların devre dışı bırakılma işlemleri genelde nihai kararlardır ve geri dönüşü yoktur. Hesabınızın neden kapatıldığını bilemiyorum ancak itiraz edip, olumsuz yanıt aldıysanız malesef ilgili hesabınızın tekrar etkinleştirilmesi de mümkün olmayacaktır.
Adsense Turkiye Destek Ekibi
Barış
Saygılar
 
  • Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

moonly

Üye
Üye
19 May 2019
10
5
3
Sizleri dikkatlice dinliyorum ancak durum şu ki bana konu ile ilgili bilgilendirme yapılmadı. Sorunun geçersiz tıklama olup olmadığını bilmiyorum. Formu doldurmam için istenen bilgiler hesabıma erişemediğim için bende şuan mevcut değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

moonly

Üye
Üye
19 May 2019
10
5
3
Sanırım daha fazla ilgilenen olmayacak genede teşekkür ederim. Umarım bunu okuyan arkadaşlar yollarını daha iyi çizebilirler.
 

moonly

Üye
Üye
19 May 2019
10
5
3
Anlıyorum ancak bana verilen itiraz formunda istenen bilgilere şuan hesabıma erişemediğim için ulaşamıyorum. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim?
 

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
475
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Hangi bilgilere erişemiyorsunuz?

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

moonly

Üye
Üye
19 May 2019
10
5
3
Mesela sorunun hangi uygulamada yaşandığını bilmiyorum. Uygulama kimliğini de bilmiyorum.