Sitem Neden Onaylanmıyor


TeorikFizik

Üye
Üye
21 Şub 2019
8
4
3
www.teorikfizik.com
Merhabalar, 2 hafta önce yeni bir site açtım özgün makaleler girdim adsense başvurusu yaptım kodu siteme ekledim ama adsense beni sürekli

"Bu işlem genellikle bir günden kısa sürer ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir. Tüm işlemler tamamlandığında bilgilendirileceksiniz."

Şeklinde uyarı ile karşılıyor. bundan önce youtube için adsensem vardı en başta iki adsense olmaz dedi bende youtube adsenseyi kapattım ve bu yeni adsense hesabımı açtım ama 2 haftadır bekliyorum bu normal mı yoksa bir yerde bir hata mı yapıyorum.
 

TeorikFizik

Üye
Üye
21 Şub 2019
8
4
3
www.teorikfizik.com
Teorik Fizik Siteme normal sidebara ve header kısmına ekledim ama bu kadar uzun sürmesi beni üzüyor. "Bu işlem genellikle bir günden kısa sürer ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir. Tüm işlemler tamamlandığında bilgilendirileceksiniz." yazıyor ama 2 hafta oldu işte hani sitenizde düzenlenmesi gereken yer var dese düzenlicem ama oda yok :(
 

TeorikFizik

Üye
Üye
21 Şub 2019
8
4
3
www.teorikfizik.com
ben yotube için kullandığım adsenseye web için başvurmuştum siteyi ilk açtığımda onay bekliyordum baktım uzun sürüyor yourube adsenseyi hesabını kapattım yeni hesap açıp sitemi ekledim ama malesef hala bekliyorum. olumlu olumsuz bir mesaj gelse razıyım ama beklemek kötü malesef. Teorik Fizik sitede eksik de yok anladığım kadarıyla.
 

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Greylist olayına maruz kalmış olabilirsiniz. Eğer denemek isterseniz ki olumlu sonuç almışlığım var, AdSense adresinizi iptal edip yeni AdSense ile tekrardan başvurmanızı önerebilirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: TeorikFizik

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
475
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
  • Beğen
Tepkiler: TeorikFizik