1.Değerli envanter: Yapım aşamasında (Çözüldü)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

katt

Üye
Üye
8 May 2019
8
10
3
Merhabalar, Web sitem için adsense başvurdum ve siteyi adsense hesabıma ekledim. Hesap ile alakalı tüm güncellemeleri uyguladım. Web sitemi inceleme isteğinde bulundum ve reklam oluşturup kodu web siteme yerleştirdim. 2 gün sonunda ;
AdSense 1.Değerli envanter: Yapım aşamasında
Başlığı altında bir hata verdi. Tam olarak ne yapacağımı anlamadım, neler yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz?

Teşekkür ederim.
Web site: https://www.katt.space

katt

Üye
Üye
8 May 2019
8
10
3
Teşekkür ederim. Bu eklediğin linkde .com için de 12 dolar diyor..

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Web sitenizi yeni açma ihtimali yüksek, yeni açmamış olsanız dahi böyle bir hatayı alabilirsiniz. Bu hatayı alma sebebiniz site de boş ve gereksiz sayfalar bulunuyor demektir. Siteniz de çalışmayan , hata mesajları olan web sayfalarını düzeltip AdSense başvurunuzu yeniden gönderiniz. 8 dolara .com alarak dahada kolaylastirabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

katt

Üye
Üye
8 May 2019
8
10
3
Web sitenizi yeni açma ihtimali yüksek, yeni açmamış olsanız dahi böyle bir hatayı alabilirsiniz. Bu hatayı alma sebebiniz site de boş ve gereksiz sayfalar bulunuyor demektir. Siteniz de çalışmayan , hata mesajları olan web sayfalarını düzeltip AdSense başvurunuzu yeniden gönderiniz. 8 dolara .com alarak dahada kolaylastirabilirsin
Ne yazık ki katt.com alınmış.. (web sitesi yaklaşık 1 yıldır açık)

• Beğen

katt

Üye
Üye
8 May 2019
8
10
3
Web sitemde bulunan tema vs. sistemi tekrar yapılandıracağım.. Tekrar inceleme başkatıp Sonuçları burada tekrar paylaşacağım.
Yapılandırmadan önce web sitem :

• Beğen

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Şuan da siteniz bakımda görünüyor. Başvuru yaptığınızda da bakım da mıydı?

Saygılarımla,
Doğukan
AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen

katt

Üye
Üye
8 May 2019
8
10
3
Sitede bulunan 404 veya benzeri problemleri çözüp tekrar inceleme istedim. Şu anda reklamlar gösteriliyor. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...