1 Hafta önce adsense onayı aldım fakat sitemde 2 değişilik yapmak istiyorum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Merhaba, 1 hafta önce adsense onayı aldım fakat sitemde İngilizce yayınlar da yapmaya başladım sitede İngilizce ve Türkçe seçenekleri bulunuyor ve sitemin hızını arttırmak için siyah bir tema kullanmak istiyorum soracağım soru sitemde ingilizce yayınlar yaparsam ve sitenin temasını siyaha çevirirsem adsense tarafından banlanırmıyım ayrıca subdomain açıp orada da başka reklam firmaları kullanmak istiyorum bunu yaparsam da banlanır mıyım ?

web site: www.guncelbilgileri.com

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Yardım edebilecek biri var mı ? İngilizce yayınlar da yapmaya başladım adsense açısından sorun olur mu ?

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Hayır neden sorun olsun ki?
Adsense'nin istediği de bu zaten. Türkiye'de adsense çöplüğe dönmüş durumda. Mümkünse Türkçe makale hiç yazmayın.
Ekonomik krizden dolayı, Türkiyedeki kazançlarınız sizi hiç tatmin etmeyecektir. Örneğin ben dün 2700 organik trafik almama rağmen, 3 TL komik bir rakamla günü bitirdim. Bu trafik yurt dışından gelseydi en azından 200 TL kazanabilirdim.
Temanızın rengi ne olursa olsun fark etmez.
Sayfa düzeyinde zorlama ve diğer politika ihlallerini yapmadığınızı müddetçe sorun teşkil etmez.

Son düzenleme:

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Ek olarak, reklamlarınızın mobil cihazlarda ve masaüstünde tam olarak göründüğünden emin olun. Optimizasyon çalışmalarınızı titizlikle yapın.
Yarım yamalak çıkan reklamlar TBM ve BGBG oranınızı aşırı derecede düşürecektir.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Adsense sizin google yardımı ile kazandığınız paraların yattığı ,kişisel bir ödeme hesabıdır, kanalınızda düzenleme olarak ne yaptığınıza bakmaz o kısma bakan , google yada youtube deki botlardır. Adsense ile siteler beraber çalışsalarda ikisi birbirinden farklıdır. Adsense sizin yasal olmayan yollarla yada hille , kopya , geçersiz etkinik v.b durumlarda devreye girer vede para kazanmanız ömür boyu yasaklanır

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Tamam, yanıtlarınız için teşekkür ederim sitemi hızlandırma, optimizasyon, seo ve yeni özellikler ekleme gibi çalışmalar yapacağım adsense için sorun olmuyorsa cevaplarınız için teşekkür ederim.

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Ek olarak, reklamlarınızın mobil cihazlarda ve masaüstünde tam olarak göründüğünden emin olun. Optimizasyon çalışmalarınızı titizlikle yapın.
Yarım yamalak çıkan reklamlar TBM ve BGBG oranınızı aşırı derecede düşürecektir.

Cevaplarınız için teşekkür ederim adsense için sorun olmayacaksa yurt dışı parazrına da açılacağım ve sitemde optimizasyonlar, site hızlandırma, seo çalışmaları gibi çalışmalar yapıp ek özellikler ekleyeceğim. Tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Tamer Arbak

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Hayır neden sorun olsun ki?
Adsense'nin istediği de bu zaten. Türkiye'de adsense çöplüğe dönmüş durumda. Mümkünse Türkçe makale hiç yazmayın.
Ekonomik krizden dolayı, Türkiyedeki kazançlarınız sizi hiç tatmin etmeyecektir. Örneğin ben dün 2700 organik trafik almama rağmen, 3 TL komik bir rakamla günü bitirdim. Bu trafik yurt dışından gelseydi en azından 200 TL kazanabilirdim.
Temanızın rengi ne olursa olsun fark etmez.
Sayfa düzeyinde zorlama ve diğer politika ihlallerini yapmadığınızı müddetçe sorun teşkil etmez.
Bu arada bu kazandığınız rakam bu kadar Türk trafiğe göre gerçekten normal değil ben en son 325 Türk trafiğine 8,41 TL kazandım. ( haftalık toplam 325 )
Reklamlarda doğru düzgün tıklama almamama rağmen kazancım bu, kendi yaptığım hesaplamalarıma rağmen %4 gibi düşük tıklama oranına sahibim. Otomatik reklamları kullanıyorum şuan adsense kendisi yerleştiriyor reklamları belki otomatik reklamları kullandığım içindir bilmiyorum adsense konusunda yeniyim.

Son düzenleme:
  • Beğen

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Bu arada bu kazandığınız rakam bu kadar Türk trafiğe göre gerçekten normal değil ben en son 325 Türk trafiğine 8,41 TL kazandım. ( haftalık toplam 325 )
Reklamlarda doğru düzgün tıklama almamama rağmen kazancım bu, kendi yaptığım hesaplamalarıma rağmen %4 gibi düşük tıklama oranına sahibim. Otomatik reklamları kullanıyorum şuan adsense kendisi yerleştiriyor reklamları belki otomatik reklamları kullandığım içindir bilmiyorum adsense konusunda yeniyim.
Otomatik reklam dengeniz ne durumda? Bir de sizin yönteminizi deneyelim belki hakkımızı alırız. Reklam dengesi sonuna kadar açık mı, yoksa ortada mı?

emre144

Üye
Üye
22 Mar 2020
85
14
8
Sonuna kadar açtım beni sitede rahatsız eden büyük reklamları ve fazlalıkları kaldırdım, sonuna kadar açınca heryere reklam koyuyor büyük reklamları ve fazlalıkları kaldırın kafanıza göre ben öyle yaptım şuan siteye de güncelleme getiriyorum ilk 30 dk siteme erişemeyebilirsiniz.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...